1645 entry daha
  • şampiyon olamamayı hazmedemeyecekse hiç ikinci olmaması gereken takım.

    bir beşiktaşlı olarak haliyle trabzonspor'un şampiyonluğunu istedim lig esnasında. ama olursun ya da olamazsın, bu kadar feryat figan, mazlum edebiyatı niye, onu halen anlamış değilim?

    hem de her şey bir yana, trabzon 2010-2011 sezonunda şampiyonluğu son maçta ya da puan yitirdiği eskişehirspor maçında değil, daha devre arasında kaybetti bence. o dönem olan olayları hatırlayalım biraz. yabancılara önce izin verilmemesi, sonra onların izinsiz gitmeleri, akabinde takıma dönmeleri, yerli futbolcularla yaşanan problemler vs vs. zaten ana puan kayıpları da hemen ikinci dönemin başında oldu.

    o zaman, bütün şike tartışmaları (doğrudur ya da değildir) bir yana, hakiki bir trabzonsporlunun şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor, bu kulübün kültüründe ne eksik ki, ancak yirmi senede bir şampiyonluğa oynuyor ve oynadığı zamanlarda da neyi yanlış yapıyor ki şampiyon olamıyor.

    üstelik bir sene şampiyon olmaktansa, sürekli olarak şampiyonluğa oynayan bir trabzon yaratmak daha önemli. fakat bunu düşündürtmeyen yapı, trabzon'da başarının sürekli kılınmasında da engel oluyor ve de olmaya devam edecek.

    ve de bu hal devam ettikçe, özellikle de mücadele ettiği takımın rakibi diğer taraftarlar bile böylesi antipatik yaklaşımlar sebebiyle trabzon'dan soğuyacaklar. ha bunun trabzon'a bir zararı olmayacak gerçi.
12568 entry daha
hesabın var mı? giriş yap