79 entry daha
  • tur otobüsüyle durdukları benzincide unutulan dünya yıldızıdır. organizatörün dvk forumdaki mesajını aynen alıntılıyorum:

    "benzincide unutma olayına bir açıklık getireyim de adımız kötü organizatöre çıkmasın :)

    izmir konseri de bitti, duşlar alındı falan yola çıktık gidiyoruz. yataklı turne otobüsünün biri alman (matthias) biri ingiliz (john) şoförü var (bu arada john'un bir aksanı var, adam konuşurken bbc'de belgesel izliyor gibi hissediyordum kendimi). sabah 10-11 gibiydi, bütün ekip kıçlarında pireler uçuşarak uyuyordu, otobüsü matthias sürüyordu, john ve ben de geyik yapıyorduk, 1 saniye susmamacasına.

    neyse, bir benzin istasyonuna girdik, fakat bunlarda bulunan özel bir kredi kartı vardı (dkv mi ne), o orda geçmiyordu, o zaman başka istasyona gidelim dedik. o sırada marty friedman yataktan kalktı, nerede olduğumuzu sordu. ben de "benzin istasyonundayız ama kart burada geçmediğinden bir başka benzin istasyonuna gideceğiz" dedim. o da "ok" dedi ve otobüsün arka tarafına geçti. biz de bastık gidiyoruz, geyik yine muhteşem. 2. dünya savaşından romanya orospularına herşey konuşuldu, sanırım ayvalık falan o taraflardaydık, yanımızdan bir murat 124 veya 131 korna basarak geçmeye çalıştı. ilk başta yol istiyor sandık, ama hala daat daaat basıyor herif. pencereden biri bakıyordu, matthias "ya bu bizim gitar teknisyenine amma benziyor" dedi. biz de evet ya, baya benziyor diye onayladık. sonra john, "sanırım o zaten" dediği anda, gitar teknisyeninin yanındaki uzun kıvırcık saçlı adamı farkettik!!! üçümüz birden anıra anıra gülmeye başladık, araba da önümüze geçti, bir ara marty'nin kafasını bize çevirip bize baktığını gördük. tabi o an toparlandık biraz, zira sinirli bir ifadeydi.

    arabdan indi, şoförle sarıldılar, sonra "şu adama biraz para ver" dedi, bir 20lik sıkıştırdım eline.

    marty "ben size demedim mi tuvalete gidiyorum" diye dedi "yok be abi, demedin" dedik. sonrasında 1 saat boyunca olayı sorgulamaya devam ettik ama marty gerçekten de bize demedi tuvalete gideceğini. arka kapıdan inmiş adam. gitar teknisyeni de peşinden inmiş. tuvaletten çıktıklarında bizi göremeyince benzinciyle çat pat, tarzanca anlaşıp adamı kafalamışlar bizi yakalatmaya :)

    ama sonrasında çanakkale feribotunda olayın sağlam geyiği döndü, marty friedman artık olaya kahkahalarla gülüyordu, sorun halloldu yani :d"
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap