3 entry daha
  • evvet beyler. sözlükte daha evvelden de benzer hareketler olmuştu. misal, ekşi sözlük motosiklet kullanıcıları benim hatırladığım bir tanesi. yine aynı başlık üzerinden bi zirve bile planlanmıştı hatta. yapıldı mı, yapılmadı mı bilmiyorum. bir hevesle başlanıp gerisi getirilemeyen bir takım girişimler oldu neticede. girişimler oldu, çünkü olması gerekiyordu. motosikleti bir kültür olarak benimsemiş insan iyidir zira. aydındır, ufku açıktır. birlikte gezmesi tozması, yol yapması, yemesi içmesi, muhabbeti son derece zevkli olur. bir de bunun sözlük yazarı olanını düşün? daha da bir şey demiyorum. bunları buluşturmak, bir araya toplamak gerekiyordu işte. o sebeple bir takım çabalamalar oldu haliyle.

    ama bu seferki oluşum sağlam. zaten birbirini tanıyan, birlikte gazlamışlığı olan insanlardan oluşan bir çekirdek kadro var. yani, ekşiteker tutar mı tutmaz mı, büyür mü bilemem ama, bu insanlar yine de birlikte yol yapacaklar bir şekilde. onu söyliim. zira işin içinde icemanr gibi bi faktör var. hani kafası atsa istanbul'dan on tane motosikletli suser toplar, çıkar yola. öyle bi adam. tehlikeli yani.

    neyse.. şimdilik facebook üzerinden kuruldu tabi. bi bakalım duruma da, gerekirse sub-etha'sı falan da olur. herkese iyi sürüşler diliyorum şimdiden.
481 entry daha
hesabın var mı? giriş yap