6 entry daha
  • oyun ile ilgili bir entry daha gireyim, hem oyunu daha iyi anlatayım hem de gudiklikleri paylaşayım dedim;

    artık yeterince uzun zamandır oynuyorum sözlük. gün sonu itibariyle ilk 250 ye girme hedefimi de tutturacağım diyarımda.

    daha önce de belirtmiş olduğum kumar sorunundan kısmen de olsa kurtuldum. aslında kısmen dememe bakma; ilk başlardaki rakamlarla düzenli olarak oynamaya devam ediyorum ama çok çok daha fazla gelirim olduğundan pek pıtpıtladığım söylenemez.

    oyun enteresan bi şekilde bağlayıcı. hele biraz ilgiliniz varsa bir angry birds veya new star soccer gibi sarıyor. buna karşın diğerlerine göre avantajı işyerinde de çalışırken oynayabiliyor olmanız. tek dezavantajı -en azından benim diyarda- sanıyorum ki oyuncuların çoğunun liseli ergenler veya ilkokul terk adamlar olması. bunun ne dezavantajı var diyecek olursanız söyleyeyim; tam bir türkçe katliamı yaşanıyor oyunda.

    turkish 12. diyarda yapılan de da ayırma, devrik cümlelerle amına koyma gibi ittifak mottolarını sunmuyorum sadece öküzlük oscar'ını sunuyorum:

    ittifak adı: hermeler // motto : yolların koruyucuları.

    hermeler = hermes, yani ittifak adının yaratıcısı ilkokul 3 terk.

    mottosunun altına impossible is nothing copy paste yapmayı bilen bu arkadaş belli ki yabancı kelimelerin sonundaki s harfinin şartlar ne olursa olsun çoğul eki olarak kullanıldığını sanıyor.

    ilk 100 e girince mehmeler diye alternatif ittifak kurucam
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap