7 entry daha
  • bir adet hayat tarafından az kullanılmış memurdan 12. nesil yazardır.

    tanımımı yaptığıma göre iki çift kelam etme hakkı hukuku da doğdu bana heralde. kıskanıyorum efendim. yani öyle kısgançlıktan çatlamasam da kendi çapımda kıskanıyorum. hani biri de gelse dese ki filanca entrysi sayesinde gülmekten sandalyeden düştüm, ne bileyim altıma sıçtım veya sesli gülse de olur. veyahut dese ki filanca entrysi çok duygusal üzüldüm falan filan gibi bişeler dese yani. insanın canı çekiyor yeminle.

    bakıyorum ne güzel herkesin nikinin altında millet yazmış döşemiş. okuyup imreniyor insan. komşunun oğlunda var da bende niye yok psikolojisi sanırım bilemiyorum.

    halbuki ben de temiz adamım, böyle kendi halimde efendi, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan biriyim. emo değilim, apaçi değilim, entel değilim dantel değilim. birileri de dese ki keşke, ''lan nörosorcın vallahi ne güzel olmuş, badimsin zartsın zurtsun''(tabi bunu demesin de) minvalli bir iki iltifat duysam keşke.
    neyse hacı abi senin de başını ağrıttım. iki kelam yazasım geldi elleham. kimimiz var sözlükten gayrı. içimi döktüm rahatladım. depresyondayım sanırım....
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap