55 entry daha
  • (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)
    (bkz: #59097157)

    cos.

    "(...) la veritable filosofia ha de ser sempre idealista ha de ser pel que si, encara que per ser honestos perquè no hi ha cosa segura que això: .. ningú, que no estava fora de la seva pell per identificar directament amb el que la fa diferent.

    (...)

    de fet, els propis, no investigadors (només el cos d'un subjecte que coneix, un àngel amb ales), no per una altra cosa, el sentit de si mateix, sinó que estan buscant per servir com el disseny d'aquest món mai es troben. no obstant això, fins i tot en aquest cas el món amb el disseny del subjecte, sigui el que sigui així, ja que mai es troben al passadís. el que els investigadors tenen les seves arrels en aquest món. ell troba a si mateix com un individu en aquest món. en altres paraules, el disseny de tot el món com els obligatoris individus portadors d'informació encara es transmet a través d'un entorn de cos. com es mostra, les sensacions del cos, la ment és el punt de partida en la percepció del món. habitatges per a subjecte de coneixement pur, un disseny com tots els altres dissenys, és un objecte entre els objectes. això, per la qual cosa el moviment del cos amb l'acció de subjecte que coneix pur és familiar en la mesura en tots els altres canvis en l'objecte percebut. per subjecte de coneixement pur, endevinalles relacionats amb el seu significat, encara que d'una manera completament diferent sense resoldre, com ara objectes percebuts altres accions amb els seus propis estrangers de moviment, seria incomprensible. enigma d'una altra manera no ho va resoldre, igual que les causes dels canvis en altres objectes, recordatoris, miren com actuadors, així com les seves accions, amb una llei de la naturalesa veure que la continuïtat vindria després de certs actuadors. em gelgelel actuadors d'impacte, es veu més seria no comprendre el vincle entre la seva causa amb totes les altres influències. llavors, la inexplicable aparició del cos, com ara el nom prendria la vida de l'estructura de l'acció. el seu poder, per no dir la naturalesa o el caràcter de la visió, però no seria massa per beure. això no s'assembla en realitat a la núvia. per contra, la solució a aquest trencaclosques, el coneixement de la matèria, ha estat en existència fenomenal com un individu. aquesta resposta, istemedir*. això li dóna la clau de l'existència fenomenal, només aquestes dades. aquesta resposta revela el significat del coneixement de la matèria de la seva presència, el comportament, mostra el funcionament intern del moviment.

    cos, donats dos maneres completament diferents a coneixement del tema. que passa a través de la identitat individual del cos. cos entén la percepció com un disseny es dóna com un objecte entre els objectes. que depèn de les lleis de l'objecte. cos, al mateix temps, de manera completament diferent per a cada un, directament dóna com ser conegut. que no volia que es mostra en la paraula. no li demani a qualsevol acció real és principalment un moviment del cos. no hi volen acció real fora d'aquesta regla. és una acció, l'acció mateixa, al mateix temps que el cos sense arribar a un volum de vendes es va adonar que sorgeixi realment no es pot demanar. el moviment del cos per l'acció de la reclamació, coneguda com a objectes, no dues coses separades, combinat amb la causalitat. no es troben en una relació de causa-efecte. completament diferent de dues maneres, per una banda, sense intermediaris, directament, per contra algıda- ha donat la capacitat d'entendre el que estan és un, és el mateix. l'acció del cos, que és l'acció objectivada per sol·licitar entrar a la percepció ".

    arthur schopenhauer` `volen i dünya` el disseny: die welt als, und seran vorstellung`, biblos 2005
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap