6361 entry daha
  • la ben diyorum neden geçen gün haberleri izlerken aniden ayağa kalkıp protestocuları döven polisleri alkışlamaya başladım. sebebi buymuş ya la! sebebimmiş behzat ç. bilememişim :(( bir benim, bir de gönül'ün sebebisin behzat amirim! allah seni kahretsin yaa, senin yüzünden resmen faşist şakşakçısı olmuşum :(((

    evladım siz manyak mısınız? beyinsiz misiniz çocuğum siz? ulan o isyan ettiğiniz yasaklar da, aha sizin bu götünüzden uydurduğunuz analizlerin aynılarına dayanılarak, kendini herkesten zeki gören beyinsizlerin sıçtığı analizlere dayanılarak sarılıyo başımıza. çünkü sen gerizekalı evladım, nasıl beni şiddet yanlısı bir polisi anlatan bir hikayeye hayranlık duyuyorum diye, sokakta meydana gelen polis kaynaklı şiddete sempati besleyecek kadar beyinsiz zannediyorsan, aha o küfür kıyamet naletlediğin adamlar da hepimizi öyle gördükleri için koyuyorlar yasağı, sansürü, otu boku kafamıza! diyor ki çünkü, içki görürse özenir, sigara görürse özenir, yarrak görürse özenir de mazallah götüne sokar bu halk! tıpkı senin gibi. anlayabiliyor musun bunu güzel çocuğum benim?

    şu amına koduğumun yerinde kurgu haram zaten bize. size kalsa, üstümüz başımız didaktik içinde kalacak. e madem öyle, her yanımız trt'nin bir dakikalarıyla dolsun. ali atik, ayşegül atik içinde kalalım amına koyim? doğru ahmet fışkırsın toprağı sıkınca? sen de rahatla, ben de rahatlayayım amına koyim la!

    ya saçma sapan gonuşmayın la!!!
25704 entry daha
hesabın var mı? giriş yap