90 entry daha
  • daha önce bir yerde karalamıştım sanırım, insanların beyinsiz olmasını anlayabiliyorum (yüce rabbim onlara çok görmiş, ne yapalım) ama demogog piçleri gerçekten anlayamıyorum..

    yine de iyi niyetli olalım ve bunların sadece beyinsiz olduklarını farz ederek madde madde açıklayalım:
    - insanlar taş atmaya ne zaman başlar bilir misin? bilmiyorsan söyleyelim: senin lacivert kuvvetlerin horon tepenlere saldırınca, yani tam da "bayıldığın demokraside başka muhalefet/eleştiri/ protesto mekanizmaları"nı kullanırken.. ve eğer sen de onların arasındayken kendini savunmuyorsan insanlığın ile, onurun ile ilgili çok ciddi sorunların var demektir..

    - hasta veya hamile veya engelli insanların nasıl protesto edeceklerine sen karar veremezsin. senin kolluk kuvvetinin onlara sebepsiz yere saldırma hakkı da yoktur. biber gazı gibi kullanımı gün geçtikçe rayından çıkan (yani boku çıkan) ve sorumsuzca/dengesizce kullanılan bir nesne ile saldırıp, astımlı bir insanın kalp krizini tetikleyenler o kişinin ölümünden birinci dereceden sorumludur.

    - erdoğan'ın savunmanı anlarım canım ciğerim ancak erdoğan'ın cımbızla çektiği fotoğraf ve görüntüleri savunmanı anlamam. sadece "bize taş attılar ühühüüh" diye ağlayan bir adamın beyinsiz olduğuna inanmam, inanamam (bakınız giriş paragrafı)..

    - ölmek kimseyi temizlemez -misal erdoğan öldüğünde bu satırlarımdan bir tanesinden dönersem eşşekler siksin beni- ancak birisi çıkıp da "yahu o da taş attı, temiz değildi, siz de onun ölümünden nemalanıyorsunuz" derse ona önceki paragrafları hatırlatıp "tez elden musalla taşında temizlenesin" derim. eğer badem gözlü olduğunu zannediyorsa terbiyesinden şüphe ederim.

    son olarak: firavun hakkındaki benzetmemi götünden okuyanları görünce harbiden de beyinsiz olduklarını anlıyorum, üzülüyorum sadece onlar için..
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap