8 entry daha
  • duyduğuma göre, mekana gelen müzisyen ve dinleyicilere garip davranan barmış, alıntılıyorum:

    "11 haziran tarihli cumartesi gecesi s-team olarak sahne aldığımız kadıköy woodstock isimli mekanda, mekanın çalışanları tarafından dinleyenlerimize ve vokalimiz fatih aygün'e yapılan inanılmaz saygısızlıklar ve davranışlar nedeniyle bu mekanı boykot etme ve olanları tüm müzisyen arkadaşlarımıza duyurma kararı almış bulunuyoruz.

    s-team olarak bizi biz yapan dinleyici ve dostlarımızı korumak borcumuz ve sorumluluğumuzdur. sessiz kalarak, emek hırsızlığı yapan, müzisyen ve dinleyicilerini sömüren mekanlara taviz vermeyeceğimizi herkese duyurmak isteriz.

    siz de mümkün olduğunca çok müzisyen ve müziksever arkadaşınıza bu metni ve olayların açıklaması olan metni yollarsanız, hem kendinize hem de onlara büyük bir iyilik yaparsınız.

    unutmayalım ki müzisyenlik sorumluluktur. bulunduğumuz topluma, dinleyicilerimize ve müziğe karşı...

    neler oldu?

    * elinde o sırada alkollü içki bulunmayan dinleyicilerimiz zorla mekandan çıkarıldı.

    * bu arkadaşlarımız içerisinde ilaç kullandığı için alkol içmesi yasak olan insanlara bile zorla içki almaları yoksa çıkmaları gerektiği baskısı yapıldı.

    * zaten giriş verip girmiş olan dinleyicilerimiz (ki bu arkadaşlarımız sadece orada o gün çıkan gruplar için gelmiş, mekanın sabit müşterisi olmayan kişilerdi) başka içki almaya zorlandılar.

    * fotoğraflarımızı çekmekte olan ve havalandırmasın duman altı koşullarda zar zor içini yapmaya çalışan arkadaşımız f., sürekli bar çalışanları tarafından yine alkol almazsa dışarı çıkarılacağı yolundaki sözlerle taciz edildi.

    * grup üyelerine sahneye içki ve su göndermeyi kendine (nedense) yediremeyen bar çalışanları tarafından solistimiz fatih aygün'e sözlü saldırıda bulunuldu.

    * bu olayları dışarıya taşımadan bar yönetimi ile çözmek istediğimizde bar sahibi tarafından "bizim burada oluyor böyle şeyler, yapacak bir şey yok. çalarsanız çalarsanız, yoksa eyvallah." şeklindeki asla bir mekan sahibine yakışmayan ve zaten söz sahibi olmadığını ortaya koyan açıklama ile karşılaşıldı.

    neler yapacağız?

    öncelikli olarak, ilk aşamada mekan tarafından tarafımıza ve o gün mağdur olan herkese bireysel özürler iletilene kadar boykot eylemimize devam edeceğiz.

    dinleyicilerimiz bizim için bizden daha önemliler, tüm sahnelerimiz, tüm şovlarımız ve programlarımız onları daha keyifli ve daha eğlenir halde görmek için.

    müzisyen olan arkadaşlarımız, eminiz ki, bu durumu çok daha iyi anlayacaklardır. hangi özür dilenirse dilensin yine de s-team olarak yönetim ve bu kötü koşullar aynı kaldığı sürece woodstock kadıköy sahnesinde asla yer almayacağız ve tüm müzisyen arkadaşlarımızı uyarmaya devam edeceğiz.

    nasıl destek olabilirsiniz?

    öncelikle, tüm tanıdığınız müzisyenlere bu metni iletebilir, eğer daha ayrıntılı duymak isterseniz olayları, tarafımıza ulaşabilirsiniz. doğru düzgün mekanların ayakta kalması, müzisyene değer verilmesi ve insanların güvende eğlenmesi için bunu yapmak hepimizin sorumluluğudur. bilgilendireceğiniz tek kişi bile müşterisine "yolunacak kaz" şeklinde bakan bu mekan için eksilen bir müşteri olarak etkili olacaktır."
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap