9 entry daha
  • güzel oyun fekat rakibin sayıları hep sizin hatalarınız ile alması çok sinir edici. ben bu oyunda kendi karakterimi yapıp turnuvaya girdim. aşırtma yapması düşük, koşması çevikliği düşük, servis yapması da idare eder, ama bir vuruyor ki piuuuv! beyzbol'dan devşirme gibi. ben deyim 200 km, sen de 300, bugatti desin beni geçer abi. tenisin lampard'ı. hani rakip servise gelişine çakıp sayı alıyorum, ben çok anlamam tırı vırıdan, vururum. ama bazen tam maçı domine etmişim, hop benim top dışarı çıkıyor, rakip sayı alıyor, hop çıkıyor, sayı alıyor. böyle böyle maç kaybediyorum. yoksa kaleci gibi bi o yana bi öbür yana ne top ne adam geçiriyorum ama o dışarı vuruşlar yüzünden maç kaybediyorum. saçmalık. atsana lan sıkıysa insan gibi!

    ayrıca: (bkz: federer adam değil)

    edit: çiftlerde vaktiyle beni zorladığı ama kaybetmediğim için hewitt ile bir bayan bir erkek çiftlerde ise rastgele mauresmo ile başlayıp şampiyonluk serisini devam ettirmekteyim. o mauresmo ne öyle ya, şimdi google'dan baktım hile yapıyomuşum. erkek la bu!

    bu arada nadal, federer ve sharapova'dan başka tenisçi tanımayan biri için fena oynuyor sayılmam, ha bi de idolüm ivaniseviç var.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap