5 entry daha
  • statükonun sosyalisti. günümüzde artık kılıçdaroğlu chp’sinin bile söylemeye cesaret edebildiği umumi kabul görmüş doğruları söyleyip esas baklayı ağzından çıkarır.

    militarizme tabii ki karşıdır, ama enerjisini, statükoyu sahiden de sarsmış olan yetmez ama evet’çileri ve dsip’i tenkit etmeye sarf eder.

    kürtlerin hürriyetlerini destekler tabii ki, ama bdp’nin içindeki burjuva unsurlardan dem vurmadan edemez. bu da, kemalist devletin dersim’den beri katliamlarını mazur göstermek için kullandığı, kürtlere karşı olmayıp ağalara ve gericiliğe karşı olma argümanıyla inanılmaz paralellikler gösteriyor.

    ve en ilginci, geçenlerde the third estate için yazdığı bir makalede, mhp’nin de muvaffak olamaması halinde memleketin maruz kalacağı felaketi anlatıyordu:

    "today, in turkey, we are talking about racist regime that’s going to be in power if the coalition and other opposition parties such as chp and mhp aren’t succesful."

    irkçı rejime karşı mhp’nin de muvaffakiyeti lazımmış meğerse. çok da şakacıymış bu sarphan uzunoğlu. bağlamı görmek isteyenler için,

    http://thethirdestate.net/…ming-election-in-turkey/

    beğenmediği partilere akp/ml gibi etiketler yakıştırmadan evvel, sarphan uzunoğlu kendisinin ne taraflara savrulmuş olduğunu görmeli.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap