6 entry daha
  • katlanmak zorunda kaldigim konser. tamam abi eyvallah, sevmiyorsak gidelim de ben maiden'i en onden izlemek istiyorum, ne yapayim sonra tekrar mi yarayim en one?
    maiden baba icin katlanmak zorunda kaldik, cok sikayetci degiliz, seveni eglendi, biz de oraya slipknot icin gelenleri "ne pogo yapiyosunuz lan" diye engellemeye calismadik, yapiyorsa yaparlar sonucta, bu bir metal festivali ve bunlar metalin icinde bulunan seyler.
    konseri genel olarak yorumlamak gerekirse; bu kadar meshur slipknot ne yapacak diye meraklaniyordum, baterist abi gruba bir profesyonellik katan tek eleman sahsimca.
    anladigim kadariyla slipknot kendince bir imaj kurmaya calismis, yok ne bileyim palyaco maskeli soyle delidir, abuk subuk hareketler yapar, o yagli sacli gitarist cok piskoppattir, ne edecegi belli olmaz tarzinda birseyler yapmaya calismislar. bu tarz seyleri biraz sahte buldum, neticede burada sirk yok, muzik icra ediyorsun.
    bunlar sahsi fikirlerim, "nasi laf edersin la slipknot'a" diye gelmeyin rica ediyorum. oraya onu dinlemeye gelenlere de eyvallah diyorum, parayi vermisler dinliyorum, saygi duyuyoruz.

    not: sinir bozucu bir detay olarak da arkamda maskeli, ciplak bir ergen vardi, ne lan o oyle?
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap