4 entry daha
  • temasi ucuzluk olan marketler zinciri. sadece fiyatlarda degil dekorasyonda da. kullandiklari mallar, misal orda burda asili urun tanitimi yapan ekranlar diyelim, aslen en iyi markalarin en kaliteli ekranlari olmasina ragmen kasalari gayet kalin, kaba ve ucuz gorunusludur. ve hatta komik olan sudur ki bazen fazladan para odeyip bunlari bu sekle sokmalaridir ki tema degismesin. yani diyelim bi monitor 1000 euro ise bunlar 1200 euro oduyorlar ki goruntusu daha kotu olsun diye.

    devamini getirelim: alkol en ucuz burada her zaman. baska yerlerde zaman zaman kampanyalar olup fiyatlar buradan asagi inebiliyor ancak cok nadir. kaldi ki burada fiyatlar her zaman kampanya fiyatina ve ustune de kendi kampanyalari ya da duruma gore indirimleri olabiliyor. misal benim yakaladigim en krali 18 senelik glenfiddichleri normalden 15 euro ucuza satiyorlardi. pismanim koliyle almadigima.

    bir de surekli olarak iceride millet tatsin diye bir seyler acik oluyor. eger iyi bir zamanlamayla giderseniz aksam yemegini bedavaya getirebilirsiniz. misal giriste biraz sarapla istahinizi acip, ilerdeki et reyonunda bilumum salam sosisleri mideye indirip, hemen yanda pisirilmis et yada tavuga kurdanlarla dalip, ustune biraz peynir lupletip yine sarapla finali yapabilirsiniz. yemek sonrasinda da kahve ve yanindaki kek ya da kurabiyelere yumulur, cikista da cebinize biraz kuruyemis atabilirsiniz ki eve kadar oyalanin.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap