8 entry daha
  • yillar yillar evvel nae yeojachingureul sogae habnida (aka. windstruck) ile tanidigim, yeopgijeogin geunyeo (aka. my sassy girl) ile iyice hastasi oldugum, akabindeki daisy ile kendini degismezcesine kafama kaziyan bu guzellik abidesi daisy'le birlik disariya acilmaya basladi. ingilizce ogrendi. daisy'de bir bugdum, blood the last vampire'de iyice yelken acmisti bile uluslararasi sulara. neredeyse bir gong li mertebesindeki koyuki ile calisti mesela blood: the last vampire'de. sinif atlamaktir bu. (koyuki en net the last samurai'nin taka'si olarak hatirlanacaktir.)

    gel zaman git zaman, hal o oldu ki jjh'nin yeni filmi geliyor mu diye kontrol ediyorum hep bir daim. pek randimanli calismadigindan her imdb sayfasina baktigimda biraz daha uzuyor beni. simdilerde snow flower and the secret fan cekimlerinin bittgini yaziyor imdb. bu sene gelecekmis vizyona. bekliyoruz merakla beklemesine de, caanim cigerim, sehla gozlerine gurban ji-hyun'um! bunca zaman citani mutemadiyen yukseltedur, simdi git hugh jackman kabzimaliyla film cek. olacak is mi hic! senin elinden gelen de yoktur eminim, lafim asil o kasti yapanlara. o yapimcilari, yonetmeni allah bildigi gibi yapsin demekle kalabiliyorum sadece. illa bi holivutlumuz olacaksa nicin bi ralph fiennes, bi james mcavoy, bi ryan gosling, hadi bi edward norton degil de hugh ha? (burdan selam gonderebiliyo' muyuz memdali bey? yillar once bizi uyaran perry cox'a burdan selamlarimi gonderiyor, "sen hakliydin aga, biz yanlistik. bilemedik, affola," demek istiyorum. tesekkur ederim.)

    son bi' sozum olcak memdali bey, izninizle, ji-hyun han'fendiye:
    - ulan kadin, her halukarda, n'apsan da izleyecegiz iste yine. biliyo'n sen de yosma*... hadi selam et evdekilere. optum cok. kapa hadi kapa. bayy...
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap