6 entry daha
  • gerçekten süper hizmet veriyorlar. çok "süper" firma ile çalıştım. ben ki fiyat/performansta uçları arayan biriyim. aldığım hizmet de bir defa hariç hiç sunucu olmadı. hep vps, vds, virtuozzo hatta sharing. sunucuyu koyarsın çalışır, bağlantın iyiyse sıkıntı yoktur. ama sanallaştırılmış olayı yönetmek gerçekten sıkıntıdır. az kar etmekle, kaynak sıkıntısından kullanıcıyı hayatından bezdirmek arasında gidip gelirsin. radoreden cüzi bir fiyata vpsim var. bundan önce kapanan nixcon'da sunucum, sadecehosting'de virtuozzo, turkticarette, natro, brinkster, hostony resellerlar, ihs'den plesk lisansı aldım ki, yaşadıklarım evlere şenlik... sadecehosting dahil -ki çok överler- hepsinde "ne yapalım, yapacak birşey yok, normal" türü şeyleri çok duydum.

    radore'de gece 4.30 da ararsın, ya kusura bakmayın ağ bağlantısını yanlışlıkla kapattım dersin, küfür etmeden ilgilenirler.
    format atıp tekrar kursanız dersin ilgilenirler.
    kampanyaları geçmiştir, ya böyle kampanyanız varmış, geçmiş ama benim şartlara göre iyiymiş, şunu şu kampanyaya yükseltin valla bu böyle sıkıntı zaten çok kasıyor işletim sistemi dersin, tamam derler yükseltirler.
    sorunun tamamıyla işletim sistemi ya da yazılımdan olduğu belli olduğu halde, yapabilecekleri birşey var mı bakarlar.
    bağlantıları her zaman süperdir. 2 senede bağlantıları plansız sadece 1 defa gitti. o da oldukça kısa süreliydi.

    umarım böyle devam eder. sanki onlar bana bu hizmeti lütfediyorlarmış gibi, aman sıkıntı çıkmasın diyerek faturalarımı ödemeye devam ederim.
108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap