2 entry daha
  • kıbrıs'ta faaliyet göstereni üzerine bilgi vermek gerekirse*;

    .ada'da sadece çözüm sürecine girildiği kasım 2003 tarihinden sonra değil, yıllar öncede faaliyette bulunan örgüttür. kıbrıs'ta ismini ilk olarak yurtsever birlik hareketinin parti binasını kurşunlayarak duyuran bu örgütün üyelerinden erhan arıklı nasıl olmuşsa bu olaydan sonra hiç ceza almamış, devlet baba tarafından sorgulanmamıştır
    (bkz: alo baba nerdesin)

    . arkasından sisteme muhalif insanların evlerine tehdit mektupları yollayarak ve yüksek mevkideki tanıdıkları sayesinde muhalifleri işten attırarak faaliyetlerine devam eden bu örgüt , kutlu adalıya suikast düzenlemiş ve faili meçhul olarak anılmaya başlamıştır.

    .çözüm sürecine girildikten sonra ise barış yanlısı 15 yazar mailboxlarında "lastikler patladı , şimdi de kalemler kırılacak, ekranlar kararacak genç intikam tugayı" yazılı mailler buldular.
    lastikler patladı diyerek orta eğitim öğretmenler sendikası başkanı ahmet barçın'ın arabasının lastiklerini kimin patlattığını anlamamızı sağlayan bu mail'in kim tarafından gönderildiği araştırılınca ferhat atik tarafından yazıldığı ortaya çıktı. ilk oalrak bunu kabul etmeyen atik ,3 gün sonra bunu kabul etti. şu an nerede olduğu ne yaptığı bilinmiyor.

    . en son olarak isimlerini 27 şubat mitinginden bir gün önce kapıların altından atılan ve üzerinde "mitinge gidin de içinde adi kahpelerin olduğu listeye sizin de adınız geçsin size de hesap sorulsun" yazan broşürde gördük. sanırım ki istediklerini başaramayıp mitinge 80,000 kişiden fazla insanın toplandığını görünce ağlayıp sızlamışlardır.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap