4209 entry daha
  • bu şike olaylarını en fazla abartarak anlatan ve anayasayı çiğneyerek davanın gizliliğini yok eden medya mensupları başka davalardan da tanıdık medya mensuplarıdır. tek fark onları o dava başlığında tükürüklere boğanların sırf farklı takım tutmaları yüzünden burada övmeleridir. bunlar kim bakalım;

    - habertürk : aziz yıldırım'ın içerden ilk resmini bastı hemde polisin çektiği resmi gazete ceza almadı. emniyet soruşturma açtı. gazeteye soruştrma açılmadı. sahibi ciner holding.

    - samanyolu tv : cemaatin pek güçlü kanalı. özellikle ergenekon gibi bu davayıda hükümetin temizliği olarak sunarak fenerbahçe seyircisinin akp oyları gitmesin uğraşında hatta abartıp küme düşmeyi geçip kulübün kapanacağını söylemişliği dahi var.

    - kanal 7 : samanyolu ile şuan aynı rotasyonda ilerliyor abartarak yayın yapıyor. hükümetin olayı incelediğini ve gerekirse fenerbahçe'nin düşürüleceğini bu sene maç oynamayabileceğini dahi söyledi.

    - atv : işte en baba saldırgan yayınları yapan tv kanallarından biri. dava sürecine her türlü yasadışı müdahil oluyor süreçte sürekli birilerini itham ediyor asla ceza almadı. oysa ciddi kanunları çiğniyor.

    - trt : zurnanın son noktası. habertürk'ün resimlerinden aziz yıldırım'in özel hayatına fenerbahçe kulübünü geçip insanların yaşamlarına dahi yasal olmayan şekilde haber yapıyor.

    şimdi aziz yıldırım'ı sevmeyebiliriz ama bu işte bir yanlışlık yok mu? aziz yıldırım istifa edip fenerbahçe'den ve futboldan acilen uzaklaşacaktır ancak birileri düğmeye de basmamış mı be hafız. bütün biladerler gene toplanmış yani ?
50166 entry daha
hesabın var mı? giriş yap