6 entry daha
  • efendim bu reklâmımız, kendini hokkabaz zanneden bir grup genci konu almaktadır.. bu gençlerin en beteri olan ve bir zebra köşegeni [ki diyorum: zebragen kendisini pek iyi açıklar] biçiminde salınan dallama arkadaşımız, çaydanlıktan tavşan* yapıp, yeşillendiği kızceğize nevi madrabazlıklar sunmaktadır..

    buraya kadar yine belirli bir mantıkî mıntıka izleyen reklâm beyler, na bundan sonra zıvanadan çıkmıştır işte efendim, sinirlendirmeyin adamı..
    bu göbeği sırtına yapışık kızceğiz de, hokkabazlıkta zebragenden geri kalmadığını göstermek amacıyla, herifin kulak arkasından şekerkamışı imâl etmesin mi birden aa, valla ne şirin şeysin sen..

    bu arada, hadisenin geçtiği memlekette, teknoloji o kadar ileridir ki efendim, bu şekerler çaya atıldığı anda, karıştırılmaya gerek duymadan mevzuuya girmektedir.. çay kaşığı tarih olmuştur yani kuzum..
    delirtme lan beni, hadi binbir dolapla çıkardın o şekerleri de attın çayın içine a benim dambıl evlâdım, hiç aklın kesmiyor mu bu şekerler nasıl karışacak diye, hıı.. adam olaydın, herifin diğer kulağından da bir çay kaşığı çıkarır, paşa paşa ordinaryus hokkabaz olurdun zaten ulan..

    çay kaşığı diyorum, çay kaşığı.. kaşağı'yı 118 kere okuyup, 17 kere anlattım; ünite 5'in de metin çalışmalarını defterime yazdım..
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap