8 entry daha
  • türk takımlarına gönül veren taraftar topluluğu. tanımımızı yaptık geçelim fasulye faydalarına.

    şike soruşturmasının başlamasıyla hep birlikte aziz yıldırım'a dolayısıyla fenerbahçeye yüklendik şikeci diye buna tepki olarak fenerli arkadaşlar savundu takımını haklı veya haksız. yargısız infaz yapıllıyor diye söylenip durduk, bazılarımız daha da ileri giderek yaptıysak yaptık kimse bizi düşüremez en büyük biziz dedik. ikinci yoruma herkes haklı olarak tepki gösterdi. ilk yorumda da biz haklıydık bana göre. sonra trabzonsporlu yöneticiler alındı hep birlikte oraya yüklendik yine haklı, haksız.yargısız infazlar, veya salıvermeler.

    biter mi bitmez şimdi de beşiktaş yöneticileri göz altında, şimdi ne yapıyoruz hep birlikte oraya yükleniyoruz. beşiktaşlı arkadaşlardan bazıları cezayı kestiler kendilerine assınlar, kessinler diye. bazıları da olmaz öyle şey diyor. galatasarylı arkadaşlarsa en temiz biziz gördünüz diyor, kendileri inanmasa bile.

    şimdi herkesler bi soluklansa önce bıraksa bu en büyük biziz, en güzel duruş bizde, en asil biziz, en hırçınınız biziz biz kendimiz veririz yönetilerimizin cezasını durumlarını. hepimiz anlasak onurun,şerefin futbol takımı üstünden kazanılıp, kaybedilmeyeceğini. insanlar onurlu dürüst olur takımlar değil hepimiz birbirimizin aynısyız sakin olun.

    bu ne la bu okunmaz uzun diyenlere not: hepimiz aynı bokun değişik renkleriyiz.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap