5 entry daha
  • kabul ettigi ogrencileri e-mail ile haberdar etme sistemini ilk defa deneyen cornell, yaklasik 550 ogrenciye "evet kabul oldun oley!" diye yanlislikla e-mail atmis, ardindan "hasiktir yanlis yaptik pardon" diye bu 550 ogrenciye red mektuplari yollamistir.

    bu 550 ogrenci, varlarini yoklarini ortaya dokup kabul alabilmek icin ne kadar calismislardir, dusundunuz mu hic?

    zavalli ogrencilerin yarisi ayazda kalmis, usutmuslerdir. cogu yolda soguk nedeniyle can vermistir. yolun geri kalan bolumunde de martilardan kurtulmayi basaran 550 kucuk, minnacik yavrularimiz, gelecegin george w bushlari, saddam huseyinleri, nemo ramjetleri, daha once kendilerine gelen red mektubunun tam aksi olan bir kabul mektubunu karsilarinda gorunce, intihar etmislerdir. bu yavrucaklarimizin kanlari denize dokulmus, ustune ay ve yildiz parlamistir.

    boylece 550 potansiyel cornell ogrencisine postayi koyan cornell, ibnelik yapmistir! nerde bu devlet! nerde admission takimi! cevap verin bana, cevap verin!

    (bu satirlarin yazari cornell'de okumayip, vaktinde buradan hakli olarak reject almis, ancak johns hopkins'e girmis bir kimsedir, karistirmayiniz)
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap