1529 entry daha
  • ilişkilerimi yeniden sorgulamama vesile olan yaratık. her haliyle vesile oluyor zira.

    facebook'ta çok fazla fotoğrafını yayınladım, her fotosuna düzinelerce yorum geldi, beğenildi. az buçuk yüz verip görüştüğüm adamlar eve gelebilmek için "senin şu kediyle de ne zaman tanışacağız artık, ehee hiheee" şeklinde sıfır iq içerikli bahaneler ürettiler, ki ilk sorgulamam burada oldu.

    hasta bu aralar. kendi kendime nazar değdirdim zira çocuğa, "hanimiş aslan oğlum, dünyalar yakışıklısı,var mı ulan senden güzeli, oğluma her kızı beğenmem ben" diye diye..hayır, cidden güzel hayvan, akıllı, güçlü kuvvetli. böyle olunca haliyle eve her nasılsa kabul edilmiş güruh acaip sevdi, anlaştı kendisiyle. bana bile yüz vermeden sırf kediyle oynaşıp gittiler. şimdi bir gözü kapalı, iltihap akıyor. cinsi itibarıyle asla dökülmemesi gereken o güzelim kadife tüyleri tutam tutam dökülüyor sıkıntısından. bu kez de gördüm ki bu güruhtan bazıları bunu duyunca yan çizmeye, eve gelmemeye, dışarda buluşmak istemeye başladılar. şimdi de bunu sorgular oldum.

    benim oğlum kin tutmaz, benden yediği sopalardan iki dakika sonra gelir burnunu koluma sürter, yatar önümde göbeğini açar. insanları çok sever, sırf başının okşanması bile kalbini kazanmak için yeterlidir. elini uzatana kulaklarını yana yatırıp koşar, kafasını sevsinler diye. o affeder. bakalım ben affedebilecek miyim ?
10669 entry daha
hesabın var mı? giriş yap