795 entry daha
  • zorunlu olmasa yapilacak basvuru sayisini cok merak ettigim kurum. bi de soyle bir sey var eger gonullu degilseniz vatan haini, ibne, kancik bir orospu cocugusunuz. kurtulusunuz yok yani. e peki benim umurumda degilse? yani istersen cikar taksimde aha da bu kavat askerlige gonullu degil de ve ordaki herkes de yuh kansiza bak desin. hic umrumda degilse ne olacak? senin deger yargilarina gore yasamak zorunda miyim ben? ne yazik ki evet. sike sike evet..

    bir de su var "gotune zor geliyosa siktir ol git bu ulkeden".

    e bu da benim canima minnet, ama adamlar almiyorlar ki. denemedim mi sandin yoksa bu yolu da?

    hayir bir de duyan da 2 yil ozel egitim alicaz da dagda terorist avina cikacaz. arkadasim klimali ofiste oturup da cildiran insanlardan bahsediyorum sen kalkmis bana birkac haftalik yat kalk yaparak refahi saglamaktan bahsediyorsun. yani nereden tutsam parmaklarimdan kayiyor, bu kadar bitmis bir kurum.

    341. donem gana ordusuna sike sike katilacak birisi oldugum icin bu aralar surekli olarak askerlik anisi anlatiliyorum. alin size bir adet onurlu, gururlu ve serefli gorev hikayesi:

    bu degerli agabeyimiz hayatinda cok az futbol oynamistir. gozlukludur, sismandir ve amerikan filminde oynasa kafadan ilk olecek karakterdir. komutan bunu cagirir ve "seni karsi takima koydum" der. bizimkisi ben anlamam komutanim diyince de "iyi o zaman kaleci olursun" der. sike sike kaleye gecen bu abimizin agzina burnuna abanirlar. oyle ki gelen toplardan biri burnunu kirmasina ragmen maca devam etmek zorunda kalir. toplara bu sekilde vuran tsubasa ise tabi ki vatani milleti emanet alan sayin orospu evladi komutandir. komutan oldugu icin butun toplar kendisine gitmekte ve kimse de adami tutmamakta. al sana kutsal gorev. agiz burun sikilmesi. onurdan gotun artik sabanci center'a ulasmistir. mutlu mesut donebilirsin evine.

    tabi bir komutanla genelleme yapilmaz ama iste sikinti da bu; bir tane degil ki bu soyunu siktiklerim. hani ganali arkadasla konussam hepsi buna benzer seyler anlatiyor. ne pis adamlarmos arkadas anlamadim gitti.

    not: soz konusu olay ve kisiler gana'da gerceklesmekte olup sanli, koklu ve yuce ordumuzu kesinlikle hedef almamaktadir.

    on savunma: evet dedelerim beni gorse kendi kafalarina sikarlardi, anamdan yine cikardim ama babam kim olurdu belli degil, vatanin benim gibi suluklere ihtiyaci yok ve evet banko korkak bi ibneyim.
1573 entry daha
hesabın var mı? giriş yap