257 entry daha
  • ya işte nefret söylemi zübüklüğüne kafayı taktık da neler gelecekmiş meğer başımıza.

    her şeyden evvel bütün dinozorluğumla diyeceğim şudur ki "ben size demiştim". o avukatı gözüm hiç tutmadıydı. bak lahmacuncu gibi ip servis etti iki dakkada. ha ben yazdım ben vereceğim hesabını da. ne o öyle çarşaf çarşaf ip'ler, üstelik gizlilik kararı olmayan bir dosyada yazarına haber etmeden, fütursuzca, turkcell ceo'su tavırlarla bilmem ne...aman devlet memuru arkadaş. zaten başına bi iş gelmiş memur olmuşun. bir de kanzuk'tan ip dilenme. aşağıda adres vercem ben sana. gugıl mep de yollarım. sıkma canını, muhatab olma o adamla.

    ikinci diyeceğim ssg'nin yakın çevresine. bak adamla ilgilenmediniz adam gitti yalnızlığına parayı katık etti. sonra olan bize oldu. gerçi neden yalnız kaldığını şimdi anlıyorum. ama sorun değil. çokgsel rus arkadaşlar var. 100 dolar.yanlış anlamayın tabi. ben de yalnızım. ama benimki düşünceyi ifade suçu.

    şimdi burdan entry'lerini silip giden arkadaşlar. öncelikle bunu "aman başıma bi iş gelmesin" düsturuyla yapanlardan gayrisine teşekkürler. çok kısa sürede buradan zilyon tane entry silindi gitti. sözlük bir dönüşüm geçirmişti. kafka'nın bile tahmin edemeyeceği. ve sen dedin ki "bu bana uymaz". artık bundan sonra burası sosyomat mı olur, 80bin bişi mi ne olur olur. ha muhalif olanlar burada olacaktır. ama yazdığın gazete iktidarın gazetesi olduktan sonra sen orada süs bitkisi gibi anca yalandan muhalifçilik oynarsın. o adam da "ben demokratım işte" diye faşistliğine kılıf diker sayende. bu oyunlara gelmemek lazım. bir yerden/kişiden umudun kalmadıysa, o yeri/kişiyi kendi kendiyle bırakmak lazım. kaçarak uzaklaşmak, serpintiden kendini kurtarmak lazım. nükleer şeylerde de bu böyle.

    gençliğe hitabe:

    mal olma. götünü açıp gezersen taliplin çok olur. buradaki eski yazarların yazdığından ilham alıp salt ana avrat saydırmaya başlarsan başına iş gelir. sitede kalan yazıların çoğunun bir üslubu, bir mantığı var. bu üslup ve mantık hukuk dahilinde. hukuku sikersen o da gelir seni siker. ağlamak manasız olur o noktadan sonra. bu dediğim tabi hukuk olan ülkelerde geçerli. "ağlamam" dersen buyur burdan yak, ordan yak, her şeyi yak.

    ondan gayri genelde çok boş ve sıkıcı geliyorsunuz zaten bana. daha da diyeceğim yohtur.

    son söz:

    genel anlamda beni rahatsız eden bir şeyler varsa, ben de onları icat edeni, arz edeni rahatsız ederim. irinleriye beni boğmaktalarsa, kendi irinimden takdim ederim. kaotik nötrıl kafa böyle buyurur. velhasıl sözlük maceramız bu görevi ifa edebileceğim bir mecra olarak hayatıma girmiş bulundu. bilhassa ofis kölesi olduğum vakitler çok yardımıma koştu. elbet insanlarla tanıştık ettik. fena değildi bir kısmı. ama insan işte. ne olacak. ondan sonra gelsin hilton'lar, fest'ler bişiler. bu tıpkı hipi kültüründen gelmiş ve ünlü olmuş grubun arap şeyhinin yatında özel konser vermesi gibi bir şey aslında. sonrası da yediği kaba sıçmak, çıktığı amı beğenmemek filan. neyseah.

    velhasıl gidiyorum. lakin yazılarımı silmiyorum. çünkü onlar burada sik gibi dursun istiyorum. arada bir denk gelirsen ne boktan bir varlık olduğunu hatırla istiyorum. inanmasan da bil istiyorum.

    hasta la vista

    insan suretim: http://www.sunagoktuna.com/

    maymun suretim: http://twitter.com/#!/mariadebonne

    vogon suretim: http://www.vogonlar.com/
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap