1 entry daha
  • bunun türkiye versiyonunu bahçeşehir üniversitesi gerçekleştirmiş, yılmaz esmer'in yer aldığı bir ekip yapmış. türkiye'nin %84'ü eşcinsellerle (yani benle) komşu olmak istemiyormuş.

    http://www.bahcesehir.edu.tr/…rgoster/index/hid/658

    çok da sikimdeydi. kendi bokunuzda geberin, homofobik köpekler. alayınız ölseniz kılım kıpırdamaz. türkiye'de boşuna nefes alıp veren, oksijen tüketmekten başka bir boka yaramayan %84'lük bir dilim var. %50 veya %58 falan değil. %84.

    zaten türkiye'nin %68'i kendi hakkını aramaktan aciz. "yasal, barışçıl bir gösteriye kesinlikle katılmam" diyenler %68 imiş. eh, 84 eksi 68 eşittir 16. kendi hakkını aramayı becerip de gey ve lezbiyenlere çemkiren embesil sürüsü %16 falan. bunlar da kendine demokrat, kendine müslüman tipler.

    en nefret edilen grup biziz, yani eşcinseller. bizden sonra %74 istenmeme oranı ile hiv pozitif'ler yani aids'liler geliyor. daha sonra, %68 istenmeme oranı ile nikahsız yaşayan çiftler ... işte, türkiye'de lüzumsuz yere yaşayan %68'lik grup bunlar. kendi hakkını aramaktan aciz, ama gücü nikahsız yaşayan çiftlere yeter. sana ne elalemin nikahından ulan?!

    bu da böyle bir survey.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap