4 entry daha
  • çeşme merkez'de bulunan bir lokanta. bakmayın siz hürriyet gazetesinin en iyi 10 lokantadan biri olarak gösterdiğine.

    http://eniyion.hurriyet.com.tr/…hid=18203469&mkat=3

    hayatımda gördüğüm en kolpa lokantalardan biridir burası. zeytinyağlıları beş para etmez. kabak çiçeği dolması istersin, göt kadar tabağa ancak 4 tane dolma koyar. sirke istersin, sirkelikleri yoktur. sirkeyi rakı bardağında getirir garson bey. insan lokantasına sirkelik almaz mı? sirkelik dediğin 1 lira bir şey. en vasat züccaciyecide var sirkelik.

    yemekleri beklemiştir. karnıyarık istersin, kıyması rezalettir. arnavut ciğeri istedim ben kendime. lezzetsiz buldum. peçeteleri kağıt peçetedir. üst düzey bir lokanta iddiasındaki bu lokantanın peçeteleri nasıl kağıt peçete oluyor anlamadık? daha sayamayacağım bir sürü dandik yemekleri vardır. dediğim gibi çoğu yemeği beklemiştir. cam tezgahtan bakınca yemeklerinin dandikliği belli oluyor. bunların sonunda 48 milyon tl gibi bir hesap gelir, verdiğin parayla rezil olursun.

    çeşme'ye gidenler bu lokantaya hiç gitmesinler. gazetelerdeki reklamlarına pohpohlamalarına aldanmasınlar, tavsiye etmem. şehirlerarası yolculuklarda konaklanan dandik lokantalar bundan iyidir.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap