6 entry daha
  • günde 50 çocuk ölüyor ulan! açlıktan ölüyor her gün 50 tane masum bebe. her gün bir norveç katliamı kadar!

    bu bebelerin tek günahı sarışın ve açık tenli olmamaları! binlercesi de ölüm kuyruğunda sırasını bekliyor şu an! ben bu entryyi yazana kadar bile 1 tanesi öldü; bir diğeri ölmek üzere... açlıktan gün be gün eriyor bu bebeler be! vicdanınızı sikeyim sizin!

    vicdanınızı sikeyim orospu çocukları! libyalı asilere pat diye 200 milyon dolar yardım çıkarmasını biliyorsunuz! savaşlarına mukavemet katabilmek için hem de! bi çıkarınız yok tabi somali'den, kenya'dan, afrika'dan! değil mi lan orospu evlatları?

    hani nerede lan benim vergimle alınan gemiler ve kargo uçakları? içkimden, sigaramdan kestiğin vergilerim nerede lan? bunca insanın hayatını kurtarmak için acil, çok çok acil lazım olan para 300 milyon dolar! 100 milyonunu hemen, bugün türkiye verse koyar mı lan bize? yüz binlerce hayat kurtaracak bu para ulan! benim verdiğim 10 lirayla, 20 lirayla, 50 lirayla olmuyor ulan, orospu evlatları! vicdanım sıyrıldı artık be! vicdansız köpekler! komşunuz açken nasıl yatıyorsunuz yataklarınızda? nasıl uyuyorsunuz ulan, orospu çocukları?

    vicdanınızı sikeyim! delireceğim ulan! açlıktan kıvrana kıvrana geberiyor bebeler!

    söyleyin! ne olur söyleyin! ilk adımı batılıların atmasını mı bekliyoruz? amerikalıların, avrupalıların vicdanı zaten yok! bu mudur bizim de batılılaşmamız? bu mudur medeniyet? birisi bir şey söylesin!

    hadi devlet kılını kıpırdatmayacak; onu biliyoruz! hani kızılay nerede? libya'ya, suriye'ye, pakistan'a kampanyası var da afrika'ya neden yok? oralardan siyasi çıkarımız yok diye mi yardım da yok!

    bu iş acele arkadaş! bu iş çok çok acele! her gün 50 çocuk kaybediyoruz ve bu sayı katlanarak artıyor! her allahın günü 50 çocuk daha açlıktan kıvranarak ölüyor ama kimseden ses yok!

    vicdanınızı sikeyim! orospu çocukları!
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap