5 entry daha
  • daha önce herkesin belirttiği üzere eğitim amacıyla orada olan öğretmenlerin paragöz yöneticielerle buluştuğu tipik dil kurslarından. en önemli özellikleri ise verdikleri sözleri kayıt sonrası yutmaları. aslında bana giren çıkan olmadı ama gördüklerim bu yönde.

    yönetim sorunu en büyük sıkıntıları. yoksa çok güzel bir yerde, derslikleri temiz ve pc laboratuvarı gibi şeyleri temin etmişler. techizat konusundan pek sıkıntı yok. sıkıntısını anlatmaya gelen öğrenciye pek kaba davranıyorlar, hatta çok kaba yok yok bir dövmedikleri kalıyor. şikayet etmeyen öğrenciyi ise her gördüklerinde "how are you" ile ödüllendiriyorlar. aslında bana giren çıkan olmadı ama gördüklerim bu yönde.

    bence kayıt olunmaması gereken kurslar listesinde. yok indirim yakaladım, bu kursu çok övdüler, ya bi'denesek falan diyorsanız yine de siz bilirsiniz. tabi eklenmesi gereken en önemli şey ingilizce kurslarının genel durumu böyle. bu kursa has bir durum söz konusu değil. ne iyi işletilen yeri 8. kattaki kafesi. fiyatları uygun, yemekleri güzel. aslında bana giren çıkan olmadı ama gördüklerim bu yönde.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap