2 entry daha
  • 1 hafta valideyle birlikte kaldık. işte izlenimler.

    * tesis şehir merkezine uzak. 3 km diyorlar ama yol bana biraz daha uzun geldi. yürümeyle gidilmez. neyse ki minibüslerle kolayca ulaşım mümkün. ayrıca belki de marmarisin en büyük otelidir.
    * ormanın dibinde 3 tarafı ağaçlarla çevrili. doğanın kucağındasınız. o konuda çok iyi.
    * yolun orman tarafında en dipteki tesis olmasına rağmen halk plajına 250 mt falan uzaklıkta. gerçi herkes havuz başında takılıyor. denize inen pek yok. açık büfe farkı da var tabi.
    * tesis pek yeni değil ama çok temiz. neredeyse 24 saat temizlik yapılıyor. kat servisi anında görüntü. her şey pırıl pırıl. yalnız havuz başındaki şezlong ve şemsiyelerin miadı dolmuş. özellikle şemsiyelerin değişmesi şart.
    * ana yemeklerde çeşit az. 4 çeşit göremedik. neredeyse tabldot çıkacak. gerçi adamlar da haklı. yemek yiyen pek yok. herkes aperatif takılıyor. yemekler güzel, ikramlık ve kahvaltılıklar fena değil. tatlılar orta derece. meyveleri bol bol tüketebilirsiniz.
    * popülasyonun tamamına yakını yabancı. onlarında çoğu ingiliz. ingilizlerin en dip seviyedeki halkının bize geldiği söylenir. bu durum bu otel için geçerli değil. müşteri kalitesi yüksek. hatta aralarında gayet kalantorların da olduğu bir bakışta anlaşılıyordu.
    * bildiğim kadarıyla tesis single bay kabul ediyor yalnız 'ben tatile çıkayım, turist kaldırayım' derseniz başka kapıya. burası tam anlamıyla bir aile oteli. dışarıyla ilgilenenle de tesadüf olmadım. yani öyle ayarlanacak bir tane bile kız yok.
    * personel keskin hatlarla ayrılmış durumda. yönetim ilgili, genç bayanlar çok nazik, çalışkan... fakat genç erkeklerin bir kısmı yabancılarla daha bir haşır neşir, türkleri pek sallamıyorlar. en zayıf halkaları bu olsa gerek.
    * animatörler bildiğiniz gibi. iyi tarafı onlarda türklere pek bulaşmıyorlar. her gün havuz başında bir turnuva, her akşam anfitiyatroda skeç ve gösteriler yapılıyor. oyunlar sonuçta amatör. en azından uğraşıp birşey yapmışlar diyorsunuz. fakat ben bile bazı oyunlarda kahkalarla güldüm. yani fazla beklentiniz olmazsa hoş bir gece geçittirebilirler. dışarıdan özel grupların geldiği de oluyor. mesela bir gece kazak dans grubu geldi. bütün oteli coşturdular. animasyonların bitmesi otelin dağılması demek. ergenler otelin diskosuna giderken gençler ve yetişkinler marmaris'in yolunu tutuyor.

    sonuçta 1 hafta tatil için ideal. fiyat, hizmet kalitesi oranı açısından gayet iyi.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap