60 entry daha
  • yeni kararlar almış oluşumdur:

    bu oluşumun kurduğumuz günleri hatırlıyorum. çok amatörce, heyecanlı bir şekilde klavyelerimizin başına geçip kimilerine göre boyumuzdan büyük işlere kalkıştık. canon in d, kedikara ve goflet sağolsunlar kısacık sürede bir sürü haber sitesinde haberimizin ve tanıtımımızın yapılmasını sağlayan engellenmiştir'i çektik. sinemamız için önemli olan birçok şahsiyetin bizden haberdar olmasını sağladık, ciddiye alınmayı başardık. eleştirilerimiz, röportajlarımız filmlerin resmi sitelerinde yer almaya başladı. yönetmenlerden özel tebrikler aldık. bunların hepsini dört ay içerisinde yaptık.

    böyle bir girizgah yapmamın sebebi sitenin yazar sayısı ile yapılan içerik katkısı arasındaki tuhaf orantıdır. her gün yazar olmak için yapılan başvurular ancak ardından siteye hiçbir şey yazmamakla taçlandırılan hevesler bizi biraz üzdü ve bazı kararlar almaya zorladı.

    siteye yazar olmuş fakat hiçbir içerik eklememiş arkadaşlara iki haftalık bir süre veriyoruz. iki hafta içerisinde siteye herhangi bir yazı eklemeyen yazarların, yazarlıkları maalesef sonlandırılacaktır. bunun kulağa hoş gelen bir söylem olmadığının farkındayım; ancak sitenin daha iyi yerlere gelebilmesi için bu tarz bazı kararların alınması zorunludur arkadaşlar. 10 ağustos - 25 ağustos arası maalesef böyle bir denetim uygulayacağız.

    eylül ayı itibariyle de sitede yazar olan her yazarın şu an için aylık minimum 2 yazı eklemesini bekleyeceğiz. bu elbette ki oldukça küçük bir beklenti, hele sinema dünyasının sınırsızlığı göz önünde bulundurulursa. zamanla bu sayı 3 yazıya çıkacak.

    siteye yeni yazarlık başvurusu yapacak olan kişilerin de bunları dikkate almasını öneririz.
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap