103 entry daha
  • gerçekleri acımazsız bir şekilde yüzünüze vuran film.

    --- spoiler ---

    happily ever after diye bir şey yok. insan sonsuza dek birisiyle arkadaş kalabilir elbette. bun inanıyorum ama aşk, hayır. özellikle aşık olduğunuz insanla ortak hiçbir şeyiniz yoksa... ki öyledir. gönül aka değil boka konar. hayatınıza almak istemediğiniz, gelecekte "hayır bu insan bana göre değil" dediğiniz kim varsa, genelde onlara aşık olursunuz. ve aşk kendini göstermeyi reddetmeye başladığında o insanın size göre olmayan yanlarını daha çok görürsünüz ve hayatınızı bu şekilde sürdüremeyeceğinizi anlarsınız. uzaklaşırsınız, koparsınız.
    bu film de bunu anlatan, salak kızların "büyük aşk" kavramını götlerine sokmasını öğütleyen bir film.
    evet söylüyorum. öyle sonsuza dek süren büyük bir aşk yok. üzgünüm bunlar gerçek. lütfen artık diğer filmlerden gördüklerinizi yaşamaya, uygulamaya çalışmayın. bu filmi izleyin ve gerçekleri görün.

    ve evet her aşkta bir taraf hep daha çok sever. daha çok üzülür. ama karşınızdaki sizi sevmiyor diye ona küfürler yağdırmanız, onu kötü biri olarak göstermeniz haklı olmanızdan ileri gelmez. sadece sizin ne kadar bencil olduğunuzu gösterir. klişe ama "sen elmayı seviyorsun diye, elma da seni sevmek zorunda değil."

    arada ne olursa olsun, çocuk, yaşanmışlıklar, alışkanlık, farketmez. eğer sevmiyorsanız cindy gibi yapın. bitirin. onun sevdiği için sizi birlikte olmaya zorlaması ne kadar doğruysa, sizin yaptığınız da o kadar doğru. herkes kendini düşünmeli.

    oyhh ne saçmaladım be.

    --- spoiler ---
298 entry daha
hesabın var mı? giriş yap