5 entry daha
  • şu an yarattığı öfkeyi boşaltacak yer aradığım mağazalar zinciri.

    gitmeyin! hiç bişi almayın buradan! maltepe'de bu evkur istanbul avm ve türevleri aynı caddede aynı yol üstünde dururlar. annem de hiç usanmadan gidip alışveriş yapar. daha önce yaptıkları aptallığı bugün de yaptılar iş günümün yoğunluğu yetmezmiş gibi bir de vaktimi çaldılar!

    ne yaptılar peki? aydan aya düzenli şekilde ödenen taksit sahipleri de dahil olmak üzere bütün maltepe müşterilerine özetle bir avukat ağzından "bugün saat 12:00 ile 18:30 arasında size ve kefillerinize icra gelecek" smsi attılar. evet bu mallığı yaptılar! efendim bu bilgi işlem hatasıymış, sırayla mesaj herkese gitmişmiş! gerizekalı! benim annem şeker hastası, ben canını sıkacak bişiyi söylemeden evvel kılı kırk yarıyorken sen böyle bir mesajı nasıl umarsızca atarsın?! hadi yolladın gitti, hemen sonrasında bi yanlışlık bi özür bi bişi mesajı atsana!

    ve bunu ilk kez yapmadılar. böylesine kendini bilmez işini bilmez aptallarla çalışan hatasını telafi etmek kenarda dursun, özür dileme zahmetine bile girişmeyen bu zinciri batasıca yerden alışveriş yapacağınıza, marangoza gidin, züccaciyeye gidin, başka bir yere gidin. bunlara para kazandırmayın! batsınlar!
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap