39 entry daha
  • 25 sene zarfında pkk konusunda tonlarca kitap, günlerce tv programı, yüzlerce uzman, binlerce olay, on binlerce şehit, binlerce millet vekili, onlarca hükümet geldi geçti maziden. bir arpa boyu yol alınamadı. yıl olmuş 2011. dile kolay. terörizme karşı her türlü alet ve teçhizatın had safhada olduğu, artık askeri gelişimin yeni ürün vermek zorunda olmadığı bir yerdeyiz. güçlü ülkeler istihbaratları, imkânları ve disiplinleriyle terörizm tehikesi doğmadan başını balyola eziyorlar. hemde 72 millet, 50 din, 40 renkten oluşmalarına rağmen.

    biz yapamadık hiçbir aman ve yapamayacağız. kesinlikle hallolunmayacak bu mesele. denenen hiçbir yöntem başarı vermed. hele son yapılan hamlelerin bırak başarı vermesi olayı daha vahim hale getirdiğini endişeyle izledik. son 25 yılın tamamına yakını sağcı hükümet olan iktidarları ordunun üzerine kesti faturayı, ordu da terörizmi hiç bir aman tehlike saymadı, irticanın başörtüsünün takibini yaptı.

    bu ülkede birşeylerin düzeleeğine olan inancımı uzun süre önce kaybettiğimden anca üzülüp oturmak geliyor maalesef elimden. 8 can akla zarar. daha nice 8 ocağa kor düşecek, nice yürekler parçalanacak.
149 entry daha
hesabın var mı? giriş yap