145 entry daha
  • türkiye'den alışveriş yapabilmek için oturup hesap kitap yapmak gereken site. 100 dolar gibi saçmasapan bir sınırla artık teker teker dvd alır hepsine ayrı ayrı posta ücreti öderiz. topluca alma dönemi bitti sevgili alışveriş severler.

    ben, her sene eylül başında yıllık siparişimi veririm ve bu siparişin içinde o senenin almak istediğim blu-ray filmleri ve yeni sezon dizi dvd'leri olur. onlar da sipariş verdiği tarihte piyasada olan ürünleri tek seferde yollar, kalanı çıktıkça teker teker, ekstra posta ücreti almadan elime ulaştırır. buraya kadar bir sorun yok.

    ama bizim pek muhterem, pek akıllı kanun koyucularımız "postaların yüzde doksanı 75 euro'nun altında, biz de muafiyeti 75 euro'ya çekiyoruz" buyurdular ya geçenlerde. (bkz: gümrükte eşya muafiyet bedelinin 75 euro olması) denilen o ki bunun dolar karşılığı da 100 dolarmış.

    ben bu sene, dolar yüksek diye siparişimi gün be gün geciktirirken ilk sefer yola çıkacak paketimin fiyatı oldu mu sana posta ücretsiz 105 dolar?! derhal daha fazla beklemeden siparişimi verdim, ilk paketten de 18 dolara, %60 indirimle yakaladığım house m.d. sezon 6 dvd'sini çıkartmak zorunda kaldım. şimdi yüksek bir kurla, almak istediğim birtakım ürünleri alamadan bir amazon siparişi sahibiyim. neyse ki dvd'ler için 2 ayda bir paket ve toplamda 5 paket kuralı kalktı da en azından siparişimin 6 pakete bölünmesi kötü bir sonuç doğurmuyor. (ki bu siparişe en az 3 blu-ray daha eklenecek sitede listelenir listelenmez, bu da 3 ayrı paket demek)

    sıkıntılıyım.
1528 entry daha
hesabın var mı? giriş yap