5 entry daha
  • bazılarının anlamadan, etmeden savunduğu doktor. haklılar da, durun ama ben de haklıyım.

    anladık ki sözlükte birazcık alay etmek bile sizi hemen troll edebilirmiş, bugün onu gördük. bir anda cinsel organı zımparalamak siteyen adamlarla aynı kefeye konulduk.o dert değil de çok duyarlı sözlük yazarları dört bir yandan saldırmaya başladı. bazısı nick altımda bana hakaret dahi ediyor. meşhur klavye delikanlılığı meselesi işte.

    neyse efendim bu çok hassas kitle için hemen açıklayalım bu doktor doğruyu yapan doktordur. anladınız mı, doğruyu yapan doktordur. kalp krizinde pıhtı oluşmasını engelleyen etkisinden yararlanmak için düşük doz aspirin verilir. umarım anlaşılmıştır.

    peki bu uydurulmuş hikayeyi neden yazdım?

    amacım doktorların bilinçli hastaya tahammül edememesi durumuna bir tepkiydi. eğlenceli bir hikaye olacağını düşündüm ve yazdım. buna benzer yaşadığım olaylardan parçalar koyarak bu durumu anlattım. burada bilinçlilikle profesyonel uğraşın ne kadar farklı olduğunu, insanların doktorlara çoğu zaman güvenmeyerek kendilerini bilimin önünde nasıl komik duruma düşürdüklerini anlatmak istedim. ilk başta bunun bir şaka, alay olduğunu yazmadım çünkü bariz etiketlerle (aydın üniversiteli, mühendislik hazırlık öğrencisi, hemen utandı vb gibi) bu entry'nin bir alay olduğunu herkesin anlayacağını zannettim. ne yazık ki insanların kapasiteleri konusunda fazla iyimser davranmışım.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap