• amacım kesinlikle hayvanlara eziyet etmek, onlara acı veya korku yaşatmak falan değil. öyle bi sadistliğim yok. hatta aksine köpek besleyen ve ilgisini eksik etmeyen hallice bir hayvanseverim.

    lakin, 2 gündür evimin kapısının üstünde tünemiş, saklandığı siperin arkasında evden çıkmamı bekleyen bir güvercinin götünden fışkırttığı (sıçmıyor, bildiğin fışkırtıyor) boklu saldırısına uğruyorum.

    ilk gün evden çıkar çıkmaz kapı önünde ayakkabılarımı bağlarken, ensemde hissettiğim bir pıt sesini elimle kontrol etmemle başladı bütün hikaye. gömleğimin yakasına yarı cıvık, siyah beyaz bir madde yapışmıştı. elimi burnuma götürüp kontrol ettiğimde fark ettim bunun bir bok olduğunu. kafamı yukarı çevirip ne olduğuna baktığımda, kapı üzerinde güneşlik gibi duran betonun kenarında kafasını aşağı yukarı oynatarak savaş dansı yapan güvercini gördüm. göz göze gelmemizle, diğer elimdeki ayakkabıyı kendisine fırlatmam ile uçuşup kaybolması bir oldu. eve girip gömleği değiştir, ceketin yakasını sil falan derken işe bi yarım saat geç kalmama neden oldu. ama bir yandan da hayvan işte, ne yapsa yeridir diyerek kendimi teselli ettim.

    ikinci gün, evden çıkarken daha temkinliydim. bu kez önce yukarıyı kontrol edip sonra ayakkabıları bağlamak için eğildim. orada değildi, o yoktu orada! sen hangi ara geldin, hangi ara kondun oraya be mübarek, şlaaaps diye kafamın üzerindeki en açık (kel) bölgeye bıraktı (sıçtı, fışkırttı) gitti oksitini. bu defa dansını daha uzak bir teras katında yaptı. resmen sıçtı ve kaçtı. bu kez de eve geri sokup duş aldırdı bana.

    ve yarın kendisine büyük bir süpriz hazırlıyorum. ramazan ayının bitmesi ve bayram günün de verdiği gazla ver ediyorum şuan yiyip içmeyi. tuvalet ihtiyaçlarımı tüm gün tutup yarın sabaha bırakmak için kıçımı sıkıyorum şuan. üstelik kendisini yakalamak için bir ağ buldum ve beton zeminin üzerindeki küçük merdiven penceresinden ağımı atarak bu savaşın tek taraflı olmadığını, bizim de bokumuzla neler yapabileceğimizi ona ispatlayacağım.

    bokumla sıvayacam pezevenki!

    tanım: intikamdır!

    ertesi gün editi: hanginiz ispiyonladı lan? 2 gün sıçtığı yanına kar kaldı pezevenkin! yok artık ortalıklarda.
hesabın var mı? giriş yap