4 entry daha
  • izmir'de doğru düzgün hamburger bulamayan biri olarak genelde bu tip yerleri hemen denerdim ama burayı nedense epey bir ihmal etmişim maalesef.
    burger king'in ve türevlerinin neredeyse ışık geçirgenliği olan hamburger köftesinden, ohannesburger gibi "orijinal hamburger sosu" yapayım derken köftenin tadını kaçırmalarından usanç gelmişti yıllardır.
    açıkçası buraya giderken de çok büyük bir beklentim yoktu.
    ilk denediğim her yerde yaptığım gibi klasik hamburger sipariş ettim. 2 liradan kaçmadım büyük söyledim. hakikaten büyük bir hamburger geldi ve ben köftesini görür görmez ilk şokumu yaşadım. köfte google görsellere hamburger yazdığınızda çıkan fotoğraflardaki gibiydi. kalındı. hadi bismillah diyip dişledim ve ikinci şok geldi. ızgara kokusu. misler gibi. sosu da etin tadını kaçıracak gibi değildi. nasıl keyif aldım anlatamam.
    servis de çok hoştu. az konuşan hızlı çalışan servis elemanları. içeri girer girmez en rahat köşeyi öneren mekan sahibi. kafam kadar olmayan kibar elma dilim patatesler. pek memnun kaldım. tavsiye ederim...

    edit: yaklaşık üç yıl sonra yeni bir değerlendirme yapmak gerektiğini düşünüyorum.
    ürün çeşitlerini arttıran ve yeni şube açan mekanda övdüğüm niteliklerde kayıp oluştu.
    öncelikle daha önce bahsettiğim o ızgara kokusu son bir senedir yok.
    ayrıca daha önce geribildirimde bulunmama rağmen halen daha hamburherin içine parmak kalınlığında domates dilimi koymaya devam ediliyor. insan yiyecek be kardeşim.
    bir de ilk değerlendirmemde övdüğüm patates dilimleri artık kafam kadar geliyor. köyde ateşte patates közlemişiz de gözlemeci teyze dilimleyivermiş gibi.hiç hoş değil...
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap