• ea sports firmasının piyasadaki "simülasyon" mantıklı fm serisine karşın "arcade" tarzda yaptığı futbol menajerlik oyunu. adamlarda biliyor çünkü fm'i geçmenin imkanı yok, o tecrübe o uğraş o koordinasyon... bu yüzden işin eğlenceli yanına ağırlık vermek yaptıkları iyi bir tercih. bu oyunu eğlenceli kılıyor çünkü. klüp tesisleri, binaları ve bilimum organizasyonu kontrol edebilip sadece klübün spor kısmıyla değil maddi kısmıyla da baya iyi vakit geçirebiliyorsunuz. ayrıca bünyesinde bulunan stadyum yapma aracı ile hayalinizi süsleyen stadı gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

    evlenebilip, çoluk çocuğa karışıp, mali servetinizi yükseltip malikane, ada vs. satın alabilirsiniz. hatta ilerleyen yıllarda kendi futbol klübünüze bile sahip olabilirsiniz. hani "fantezi futbol" dedikleri bu oyunda hayat buluyor.

    şahsen 2007 yılında tanışmış olup, zevkle oynadığım ve halen hatırası bulunan ender oyunlardan bir tanesiydi. her yıl çıkartma zahmetinde bulunmaları ise takdire şayan. kişisel görüşüm ise her futbol meraklısının bir kere kurup eğlencesine bakmasıdır. baktınız sıkıyor, silin gitsin. sıkıcı gelmeyerek oynamaya devam edenleri ise oldukça enteresan bir oyun beklemekte. bugüne kadar çıkmış tüm serileri için;

    (bkz: fifa manager 06)
    (bkz: fifa manager 07)
    (bkz: fifa manager 08)
    (bkz: fifa manager 09)
    (bkz: fifa manager 10)
    (bkz: fifa manager 11)
    (bkz: fifa manager 12)
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap