8 entry daha
  • hayatımdaki yerini anlatmak istiyorum ama olmuyor pek.

    en unutulmaz, en güzel günlerimi geçirdim onunla. mardin' i gezdirdi bana dicem ama ben gezdirdim gibi bi şey oldu biraz :) şaka şaka, elinden gelenin fazlasını yaptı beni güzel ağırlamak için. mükemmel ağırladı zaten.

    çok fedakar bi sevgili, arkadaş, kardeş... onun hayatında olmak büyük bi şans benim için. zaten tanışmamız da şans eseri olmuştu.

    seni seviyorum cümlesinin defalarca tekrarlanmasına rağmen anlamını kaybetmediği bir sevgili. her saniye söylemek geliyor içimden.

    hayatımdaki ilk sevgilim diyebilmemi, ondan öncesini unutmamı sağlayacak kadar başka bi sevgili. aynı şeyleri ona hissettirebilmek de ayrı bi mutluluk veriyor tabii.

    ona mutluluğum demek hoşuma gidiyor. mutluluk veriyor o bana.

    veda günü gözlerinin dolu dolu olduğunu görmemem için gözlerini kaçırması, gazeteyle ilgileniyormuş gibi yapıp dolu gözlerini benden saklaması...

    vedalaşırken kendime gelmek için aldığım suyu bilerek orda bırakmam, ben gidince o suyu çantasına atıp saklaması...

    sadece sımsıkı sarılıp öylece beklemek, zamanın durduğunu hissetmek...

    hayatımın en özeli oldu. hep de öyle kalacak.

    çok sevildiğini biliyordur umarım.

    bir de öğretmenlik hayatına başladı. tam olarak başlayamadı gerçi. okul tadilatta olduğu için minik öğrencilerini göremedi henüz. o şanslı veletler de henüz tanışamadılar dünyanın en güzel öğretmeniyle. mesleğinde çok başarılı olacağından eminim.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap