10 entry daha
  • en basta,
    bayram gibi kalabalık günlerde kesinlikle gitmeyiniz. en az 2 saatiniz gümrük kuyrugunda gecer.uygun pansiyonumsu bir yerde kalabilirsiniz. hotel phaehon merkeze yakın turkler tarafından işletilmekte eski ama temizce.arabayı sahildeki seda hanımdan kiralayabilir kos hakkında bilgi alabiirsiniz. gunluk 50 euro 10 euroluk benzin sizi tum gun gezdirir.adayı turlamak 1-2 saatiniz alır.
    paradise beach denize girmek icin en ideal yer sezlong artı bir şişe su 7 euro, sahide bir cok su aktivesi var. yolunuzun ustundeki pastahanelerden nefis urunler alabilirsiniz ayrıca rastlayacagınız marketlerde içki ve icecekler daha uygun. meraklısı nadir bir cok cesitli malt viskilere rastlayabilir.
    yemek ise fatma hanım tarafından işletilen sahildeki caravelle de mutlaka bir ogun yiyin. egenin en guzel tava kalamarını yaptıgını
    dda ediyorum ayrıca peynir saganakide ve simi karidesi mutlaka secimleriniz arasında olmalı kredi kartı geciyor ayrıca fatma hanım size her turlu sorununuza yardımcı olacaktır.
    ikinci yer ise caravelle nin tam capraz karsındaki meshur nick the fisherman, vadat milorun bir yazısınıda buradan okuyabilirsiniz.http://www.milliyet.com.tr/…riid=8&articleid=997403 burada ahtapot deneyebilirsiniz guneste kurutulmuş bence nefis ama alıstıklarımızın aksine dişe gelen ve daha tuzlu.burada mutlaka sıcak isli palamutu deneyin.
    iç midye ile yapılan urunlerden her iki yerdede uzak durun. yunanlılar tum avrupanın kabuklu ve donmus deniz deniz urunerinin
    genel dagıtıcısıdır. genelde urunler donmustur . iç midyede bu donmuslugu cok fazla hissederseniz.burada paralar peşin aklınızda olsun.
    ayrıca bazı adada yasayan turklerin turkleri istismar ettigine sahit oldum dikkatli olun. hotel marie den uzak durun mesela.
    son olarak mutlaka bir marketten ufak kaplarda satılan fega marka yogurt deneyin bayılcaksınız.
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap