• tesadüfen bulduğum, kendi üzerimde yaptığım deneyde, tam sonuç yakaladığım, gönüllülerin paylaşacağı sonuçlarla beraber, biyoloji dalında nobel ödülüne aday gösterilmeyi umduğum, evrensel olmasını dilediğim bağıntı.

    en kötü ihtimalle, arkadaşlar, yabancı dilde powerpoint yapıp birbirlerine gönderirlerse o da olur. böylelikle ilk ulusal powerpoint forward eserimizi de oluşturmuş oluruz.

    bugün bir çinli, bir alman, bir tayvanlı neden kaynağı türkiye olan bir powerpoint ilginçliğini evde ofiste gizlice denemesin?

    nobel ödül töreninde yapacağım konuşmadan bir bukleyi şimdiden paylaşmak istiyorum: "without my penis, this award would just be a dream". yani diyorum ki "yarraağm olmasaydı bu ödülü yarrağımı alırdım".

    not: boyunuzu cm cinsinden, ayak numaranızı da eur cinsinden (yani 40-41 falan gibi) yazmanız gerekmektedir.

    edit: oradaki 2 nedir diyen arkadaşlar, putperest sabiti o.

    not2: bu entry ile aynı zamanda gramscian hegemonik küresel kültür eleştirisi yapıyorum. bir sikime faydası olmamış gauss, bulduğu yöntemle bugün 10 euro'luk küpürlerin üzerine resmini koydurmuş bir matematikçi. burada kültürel bir pohpohlama var. adam çok önemli olmasa da kendi matematikçisini koruyor. yarın recep tayyip erdoğan önderliğinde gireceğimiz avrupa birliği'nde bir 100 euro'nun üzerinde şu formülle beraber penis gravürü görmek istemez misiniz? bu kahrolası rüyayı yalnızca ben mi görüyorum!
151 entry daha
hesabın var mı? giriş yap