18 entry daha
  • zevkli ve aynı zamanda çok saçma olan oyundur.
    bir kere oyundaki en ezik ve zayıf ırk türklerdir. (cezayirde var ama onu zaten türklerin çakması yapmışlar o yüzden saymıyorum). kendi sınıflarındaki en kötü birimlere sahiptir. o kadar eziktirler ki 17yydan 18e atlamazlar bile. multiplayerda milyonluk kaynaklarla başladığınız zaman isterseniz oyunu en iyi oynayan olun karşınızdaki herhangi bir avrupa ordusunu yenemezsiniz. kısaca bu oyuna patagonya ordusunu koysalar o bile yener türkleri. 17yy ve 18yy askerleri arasında muazzam bir güç farkı vardır. bunun dışında bir obüs mermisiyle 180 tane adam öldürülebiliyor. bilmiyorum belkide oyunda bir bug vardır.
    gelelim oyunun zevkli kısmına. en azından aof'deki bıçakla koskoca kaleyi yıkabilme saçmalığı bu oyunda yoktur. bunun için gerçekten toplara yada humbaracılara ihtiyacınız var. ayrıca yukarıda belirttiğim milyon kaynaklı multiplayer inanılmaz zevklidir (tabii ki türkleri almayacaksınız). genelde danimarka musketeerları yüzünden daha çok tercih edilir ama prusyanın aynı birimleri daha iyidir diyorum ben. karşınızdakini yenmek için deli gibi adam bas düşmana yolla stratejisi biliniz ki pek işe yaramıyor. sağlam bir taktiğiniz stratejiniz olmalı.
    eskiden bile bu oyunu en taka makinalar çalıştırabiliyordu. bilgisayara karşı oynamak çok sıkıcıdır çünkü çok kötü bir yapay zeka vardır bu oyunda.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap