844 entry daha
  • kendisini dinlemesem bile saygim var idi simdi ise,

    bak beyim, sana iki cift lafim var. koskoca adamsin. paran var, pulun var, her seyin var. binlerce kisi geliyor konserlerine. yakisir mi sana orhan babayla oynamak. yakisir mi bunca gunahsizi, colugu cocugu karda kista klavye basina dokmek, nefret slogani attirmak.

    ama nasil yakismaz. sen degil misin sezen aksu'ya bile gorusleriniz uymadigi icin acimayan, bir damlacik saaddeti cok goren. anlamiyor musun beyim, halk bu insanlari seviyor. ama ben bosuna konusuyorum. sevgiyi tanimayan adama sevgiyi anlatmaya calisiyorum.

    hih. sen; buyuk virtuoz, entelektuel, aydin, resitaller sahibi fazil bey. sen mi buyuksun ? hayir o buyuk, o. orhan baba. sen onun yaninda bir hicsin, anliyor musun, bir hic. gozumde pul kadar bile degerin yok. ama sunu iyi bil, ne orhanima ne de sezenime hicbir sey yapamayacaksin. yikamayacaksın, dagitamayacaksin, maglup edemeyeceksin bizi. cunku biz birbirimize sekil ve gosterisle degil, sevgiyle bagliyiz. bizler onlari seviyoruz. biz bir kitleyiz. biz guzel bir kitleyiz. bunu yikmaya senin gucun yeter mi saniyorsun ? dokunma artik hayran olduklarima. dokunma sanatima .dokunma orhanima.dokunma sezenime. eger onlarin kilina zarar gelirse ben, omrunde bir karincayi bile yeren entry girmemis olan ben, silvio usta, hic dusunmeden elestirinin dozunu kacirir giydiririm sana. anliyor musun ? giydiririm ve donup arkama editlemem bile.
3037 entry daha
hesabın var mı? giriş yap