38 entry daha
  • ilk 11'de en az 2 beşiktaşlı oyuncu görmediğim takdirde almanya'yı destekleyeceğim maç. gurbetçi futbolcular, fenerbahçe ve galatasaraylı futbolcuların oynadığı bir takımı desteklemek ''milli'' adı altında olması bile ne kadar bozuk bir düzenin olduğunu gösteriyor.

    daha önce sakat olan selçuk şahin milli takıma çağrıldı. sakatlanıp kadrodan çıkarılması önemli değil, çağrılması önemli. sakatlanmasa muhtemelen bir maçta oynardı. keza emre de öyle. gökhan gönül için bir şey demiyorum, yerinin adamı, her şekilde olması gerek. kazım kazım'ın ne halt ettiğini anlamakta güçlük çekiyorum. servet çetin'in de keza. yine sakatlıktan yeni çıkmış olan kesimal'in direkt alınmasını anlamıyorum. serdar kesimal kötü demiyorum bu arada, yeni sakatlıktan çıktı diyorum. milli takım kadrosu lan bu elinizde bir sürü adam var istediğinizi çağırabiliyorsunuz nedir bu şimdi? yine yeni sakatlıktan çıkan hamit takımda. real madrid forması giymesi yeterli di mi? yekta kurtuluş iyi oyuncu ama kendi takımında bile oynayamazken milli takıma çağrılması... yazık!

    egemen ve ismail'in ne kadar formda oldukları belli, eğer oynamazlarsa hiçbir şekilde türkiye'yi desteklemeyeceğim. mümkünse egemen'in yanında toprak oynasın. servet bir şey değil. servet oynarsa muhtemelen maçı çıkaramaz egemen, ya atılır ya da sakatlanır.

    bu maçlar oyuncular için vizyon maçıdır. avrupa'da olmayan galatasaraylı ve fenerbahçeli furbolcuların bu kadar korunması, değerlerinin yükseltilmesi ''milli takım'' isminin, yerinin kullanılmasıdır. eğer bu yapılıyorsa eşit bir şekilde, adaletli bir şekilde yapılmalıdır. beşiktaş maçına 1 yabancı oyuncuyla çıkan antalya'da incelenmelidir. o takımlardaki futbolcuları da milli takım için oynama hevesi yüklenmelidir. yine belediye, sivas, kayseri ya da ebesinin amı da incelenmelidir.

    son olarak bahis yapanlar almanya'ya oynasın. rahat yenecekler ve mesut özil'de umarım ıslıklanmaz.

    edit: serdar kesimal kadroda yokmuş. eleştirmediğim bir adamdı gerçi. uyaran arkadaşa teşekkür ederim.
277 entry daha
hesabın var mı? giriş yap