6 entry daha
  • (bkz: hırsızın hiç mi suçu yok)

    sabahın köründen beri habertürk sosyal medyada patlama yapmış vaziyette. önce yine fatih altaylı neler demiş maksatıyla başlığa tıkladım. inancım şu yönde; bundan birkaç sene evvel olsaydı çok ideal, saf bir medya eğitimi almış biri olarak 'ay çok çirkin, ceset üzerinden primciler' demekten sakınmazdım.

    şimdi sahnemiz şu şekilde; son aylarda ve hatta son bir sene içerisinde kaç kadın vahşeti yaşadı bu ülke? ufak bir google gezintisine çıkın da görün bunu. peki türk toplumu olarak ne yaptık? 'ay iğrenç' deyip kapatmadık mı konunun üzerini? ne değişti sevgili romalılar? kadınlar artık daha mı güvende? namuslarına daha mı az halel geliyor? ya da artık boşandıkları kocalarından yana problemleri sadece nafaka seviyesine mi geldi? ne yapabildiniz ki bugüne kadar?

    habertürk bunu en iğrenç şekliyle gündeme getirmeseydi aynı mevzu ne kadar konuşulacaktı peki? çok fazla şey yazmak istiyorum en hafiften habertürk'ü kınayanlar için. lakin çok fazla cevap hakkı doğacak, sonra kitlesel lince maruz bırakılacağım. iki gün sonra da 'linç mi? o da ne?' diyeceksiniz. çoğunluğunuz bu ülkeden siktirip gitme sebebisiniz.

    (bkz: ya sev ya terket)

    aklınızı okuyorum evet.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap