1 entry daha
  • benim gibi ingilizcesi oldukça zayıf insanlar için neredeyse şifa niyetine gelen harika bir site. üstelik ingilizceniz ne kadar iyi olursa olsun eminim altyazı desteği , menüler , oyun içindeki önemli dosyalar türkçe olduğunda mutlaka çok daha anlam katacaktır. ekip maddi çıkar gözetmeyen hevesli ve efendi insanlardan kurulu. sürekli bir çalışma halinde olmaları gerçekten emeğe saygı dedirtiyor bir kez daha. ellerine kollarına sağlık tüm katkı yapanların.

    özellikle sitenin "oyun çeviri yapımı" ibareli çalışmaları harika! tamamen türkçeye çeviriyor oyununuzu. oyun çeviri yapımı olmayan , bu ekibin dışında yapılan çalışmalarda mevcut. sitede bu iki ayrımı özellikle belirtiyorlar. ancak onların içinde de çok güzel çalışmalar var. kötü çalışmalarda var. en azından bugüne kadar oynadığım oyunların türkçe incelemeleri ve yama yorumlarını eklersem çok faydalı olur diye düşünmekteyim.

    1-) (bkz: amnesia the dark descent)
    incelemesi burada http://www.bolumsonucanavari.com/…k_descent-261.htm
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?540

    çeviri; oyun çeviri ekibinin değil. tanshaydar nickli (tansel altınel isimli ) zat-ı muhteremin çalışması. yama sorunsuz çalışıyor. keyifle ( yani korkuyla ) oynanıyor. bu arkadaşı kendi sitelerinde de takip ederdim. çok güzel çalışmaları olan bir isimdir. herhangi bir yerde benim çevirimdir diyorsa sonuna kadar temiz bir çalışma olduğuna güvenebilirsiniz.

    2-) (bkz: back to the future the game)

    bu oyun serilerinin bende özel bir yeri var. çünkü filmleri ile 90 lardan itibaren favorimdir. oyun serileri 5 bölümden oluşuyor ve macera oyunu tadında. 5 bölümünde sitede türkçe çalışmaları var ve tamamı oyun çeviri ekibi yapımı. 5 tane yama olduğu için satırlar şişmesin diyerekten link koyabilmedim.

    3-) (bkz: the black mirror 2)
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/…orum/showthread.php?1767

    muhteşem bir macera oyunu. son zamanlarda oynadığım en güzel çalışmalardan birisi. türkçe yaması da çok ufacık tefecik hataları dışında tek kelimeyle harika! oyun çeviri ekibi yapımı.

    4-) (bkz: call of juarez)
    incelemesi burada http://www.merlininkazani.com/…inceleme-2293p1.html
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?32

    oyun gerçekten çok iyi. hala oynamaya devam ediyorum hatta. vahşi batı temalı bir klasik bence. yama ise kemal deniz yılmaz isimli bir arkadaşın bireysel yaması ( yada biz 3 kişiydikte olabilir emin olamadım ) sorunsuz ve tertemiz. baştan sona çeviri de hata gördüğümü hatırlamıyorum.

    5-) (bkz: call of juarez bound in blood)
    incelemesi burada http://oyun.pclabs.com.tr/…-of-juarez-2-incelemesi/
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?36

    oyun gerçekten daha da iyi. :) kendisine ait bir konusu olsa da yamulmuyorsam ilk oyuna göndermeler de içeriyordu. geliştirilmiş grafikler ve oynanış ta cabası. oyunun türkçe çalışması oyun çeviri ekibi tarafından yapılmış. fazla söze gerek yok sanırım. harika!

    6-) (bkz: diablo 2)
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/…orum/showthread.php?1903

    ben sana ne diyeyim ki `blizzard! oyun mu yapıyorsun? şiir mi yazıyorsun? üzerinden kaç sene geçti hala deliler gibi oynamaya devam. rpg süslemeli ,görüş açısı sebebiyle rpg oyunlarından çok daha sevdiğim bir klasik bu. çevirisi imparatore nickli bana biraz kasıntı gelen ( yamayı yaparken ki süreçte forumlarda kolay kolay cevap atmayan, küçük dağları ben yarattım edası ile bana ters gelen tavırları sebebiyle ) arkadaşın yapımı. lod ek paketini içermese de harika bir bireysel çalışma. ellerine sağlık diyorum. ( yazarın kendi içinde çelişkisi : ya belki de adama çok gereksiz sorular sordular , üzdüler o yüzden bu moda geçti. - tamam da olum o derece katı olmasımı gerekirdi? açmasın o zaman forum. yamayı yapıyorum duyuruları vermesin. - ne bileyim abi bende karar veremedim ama sanki çok yüklendin yapımcısına. )

    ellerine sağlık imparatore.

    7-) (bkz: far cry 2)
    incelemesi burada http://oyun.pclabs.com.tr/…leme/farcry2-incelemesi/
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/…orum/showthread.php?2126

    ilk oyun gerçekten dönemi için çok iyiydi. ikinci oyun ise ilkini aşmış şekilde karşımıza geldi. oyun çeviri ekibi yapımı. kusursuz bir yama.

    8-) (bkz: medal of honor airborne)
    incelemesi burada http://www.merlininkazani.com/…inceleme-2594p1.html

    bu oyunu ps 1 den beri oynuyordum. ancak daha sonraları biraz kopukluk yaşamıştım. aral da oyunun ucuzladığını ve türkçe yaması olduğunu görünce sipariş ettim. yama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. tavsiye etmiyorum. dvd yi takıp yamayı yükleyip tıkır tıkır oynayamıyorsunuz. belki uğraşınca olur ama ben uğraşmadım açıkcası.

    9-) (bkz: silent hill homecoming)
    incelemesi burada http://www.merlininkazani.com/…inceleme-2944p1.html
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?115

    bu oyun; öncesi ve sonrasıyla tam bir efsane. resident evil tarzı oyunları sevenlere hitap eden harika bir oyun. evet aksiyon daha fazla , fakat o gerilim havası hala devam ediyor bu seride. yama yine tanshaydar çalışması. bu arkadaşı gerçekten takdir ediyorum. o kadar güzel ve temiz çalışıyor ki. ellerine sağlık diyorum.

    10-) (bkz: braid)
    incelemesi burada http://www.trgamer.com/yazi.aspx?yaziid=2601
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/…orum/showthread.php?3621

    mario stilinde bir oyun olsun ama zeka gerektirsin, içerisinde de sıcacık bir hikaye barındırsın diyorsanız; doğru yerdesiniz.
    enfes müzikleri ile baştacı olabilecek bir oyun braid.
    türkçe yaması da oyunçeviri ekibinin kendi çalışması. daha ne olsun sevgili sözlük!

    11-) (bkz: l.a. noire)
    incelemesi burada http://www.trgamer.com/yazi/l-a-noire/1/2820.trg
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/…-(oyunceviri-com-yapımı)

    bugüne kadar oynadığım en iyi oyunlardan birisi l.a noire. özellikle macera oyunu sevenlere, bir de tadında aksiyon ile lezzet veriyor. hızlı ve ağır aksiyon bekleyenlerin beklentilerini karşılamaktan oldukça uzak bir oyun. eğer ki; macera oyunlarını seviyor iseniz bu oyun tam size göre diyebilirim. türkçe yama ise harika bir çalışma. ilave olarak tüm dlc paketlerinin de çevirisi yapılmış durumda. geriye kalan; yavaş yavaş, sindire sindire oynamak oluyor.

    12-) (bkz: alan wake)
    incelemesi burada http://www.trgamer.com/…an-wake-inceleme/1/2643.trg
    türkçe yama burada http://www.oyunceviri.com/…-(oyunceviri-com-yapımı)

    resident evil ( 1-2-3-4 ) ve silent hill serilerinde hissettiğimiz o gerilim dolu anları hissettiren, gerçekten son dönemlerde az görülen türde çok güzel bir yapım alan wake. bu tarz oyunları seviyorsanız kesinlikle arşiviniz de bulunmalı. türkçe yaması ise muhteşem olmuş. steam kullanıcısı iseniz, yama kurulumunu yaptıktan sonra, rar dosyası içinden çıkan bir dosya ile kopyala yapıştır işlemi yapıyorsunuz ve sorunsuzca oynuyorsunuz. kesinlikle tavsiye ediyorum.

    13-) (bkz: alan wake's american nightmare)
    incelemesi burada (bkz: http://shiftdelete.net/…ghtmare-inceleme-38860.html)
    türkçe yama burada (bkz: http://www.oyunceviri.com/…akes-american-nightmare/)

    muhteşem bir devam bölümü. ilk oyunda dile getirilen eksiklerin giderildiği, grafiklerin geliştirildiği, alınan düşmanlara çeşitlik kazandırıldığı keyifli bir dlc. türkçe yama tamamen sorunsuz. oyunun sonuna kadar tek bir eksik gözüme çarpmadı. kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.

    14-) (bkz: deadlight)
    incelemesi burada (bkz: http://www.trgamer.com/yazi/deadlight/1/3081.trg)
    türkçe yama burada (bkz: http://www.oyunceviri.com/deadlight/)

    platform oyunlarını seven tüm oyun severler buraya! oynanabilirlik ile alakalı bir kaç sıkıntısı dışında uzun zamandır piyasalarda görülmeyen güzel bir oyun deadlight. bionic commando rearmed oynayıp sevdiyseniz; bu oyunuda çok seveceksiniz.

    türkçe yama ise kusursuz. hiç bir sorun çıkartmadan sonuna kadar oynanıyor.

    harbiden artısıyla eksisiyle iyi ki varsın oyunceviri. oyun oynamak sayenizde daha keyifli.
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap