8 entry daha
  • bazen hiç de cool olmayan yazar tipidir ki hem en karaktersiz yazara örnektir, hem de mesajına cevap alamayan yazarın özgüvenini artırır.

    ben bunu girdiğim 10 enrty'den birinde yaşıyorum ortalama. bunu da ekleyeyim.

    bir konuda bir entry giriyorum. konu ilginç ve tartışmalı. bir çok bilinenin yanlış olduğu bir konu. yine yanlış bilinen genel geçer şeyler üzerinde eleştirel bir şey yazıyorum, ve yahut şu da olabilir, herkesçe bilinen ve doğru olan bir şeylere ilavelerde bulunuyorum, veya veya hiç mi hiç bilinmeyen bir şeyi yazıyorum. adamın biri çıkıp diyor ki "bu böyle değil, şöyle. yanlışsın, şöylesin böylesin." bunu da mesajla değil, entry yazarak yapıyor.

    bazen abartıyor, gerizekalı diyor, mal diyor insanlıktan nasibini alamadığını bana kanıtlıyor. bunun üstüne ben adam gibi mesaj yazıyorum, diyorum ki "bak bunu şuna şuna dayanarak söylüyorum." adamın üstüne gitmemeye çalışarak onun söyledikleriyle kendi söylediklerim arasında seviyeli karşılaştırmalar yapıyorum. tam bir beyefendi gibi edebimle diyorum ki "canım kardeşim bu böyle, kaynak da şu şu şu şu. tamam mı?"

    ama sonra noluyor sevgili sözlükçüler, adam bir susuyor pir susuyor. tek kelime etmiyor. bakın ben yine de adamı aşağılamak istemediğim için tek kelime "edemiyor" demiyorum. "etmiyor". ama bilmediğinden, ama bilmeden konuşmak hatasına düştüğünden. bilemiyorum. lakin bir insan evladı en basitinden "haaaa, öyle mi, iyiymiş." gibi kazma bir cevap verir yaa. cevaptır en azından. senin amacın ne, sen ne yapıyorsun bu dünyada, sen ne arıyorsun bu yazın dünyasında be adam? adam geliyor özenle yazılmış, biraz geliştirilse makale olacak bir entrye, bilip bilmeden konuşuyor mal mal, hem de bunu entry yazarak yapıyor, mesaj atsa daha iyi. sen adam gibi mesaj atıyorsun, cevap yok. olmaz tabi. adam dallama. süzük. cool falan değil.
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap