971 entry daha
  • ankara'nın bir şubesinden iki jumbo boy pizza söyledim yanında patatesleri, çıtır kanatları falan adisyon 38 lira tuttu. neyse motorlu kurye geldi, siparişimi 23. dakikada aldım. paramı ödedim. içeri girdim. pizzamın ikisinde de soğan yok. telefon açacağım dedim, arkadaşlar siktir et dediler ya soğansız ye, ne olacak dediler. yok dedim ya iki dakika bekleyin, bir telefon açayım dedim, açtım. 22 dakika sonra yine aynı motorlu kurye yeni pizzalarımızı getirmiş. üstüne de 38 lirayı geri ödediler toplamda 45 dakika geçtiği için.

    arkadaşlar afallayıp kaldı, lan dedim adamlar kurumsal yaptıkları hatayı elbet biliyorlar. afiyet olsun dedim. afiyetle yedik. cebimize kalan 38 liranın bir miktarı ile arkadaşlara tatlı ısmarladım.

    dipnot: hava yağmurlu idi ve yarım saat garantisi ortadan kalkmasına rağmen iki jumbo boyun ilk servisini 23. dakikada, düzeltilmiş olan ikincisini 22. dakikada aldım. ama kuryenin geri ödemenin 45. dakikadan olduğunu söylemesi kafamı karıştırdı, oysaki eksik malzemeli pizza olduğundan ötürü olmalıydı o geri ödeme.

    dipnot: o motorlu kurye ikinci pizzalarımı getirdiğinde hakkını helal etmesi için 50 liranın üzeri olan 12 lirayı bahşiş bıraktım. sonuçta bir emekçimiz, helal olsun.
3541 entry daha
hesabın var mı? giriş yap