9 entry daha
  • bu ülkedeki diğer adı "ben yaptım oldu!" olan ve bu ülkede trafiğe çıkacak arabaların hiçbirisinde olmamasını ve ne kadar para bayılsanız da ekletememenizi istediğim, bokunu çıkarma aparatı.

    bu ülkedeki tam anlamı bu evet, "ben yaptım oldu!" biraz daha ilerden dönüp daha fazla yakıt tüketmemek ya da kendi zamanından yememek için sizlerin canını hiçe saymakta en ufak bir beis görmeyen hayvanların tv kumandası düğmeleri gibi ellerinin altında bulunan düğme ile çalışır hale getirilen mekanizma. girdiği şeritten geri geri gelenler, ters şerite girip tam gaz ilerleyenler, yolun ortasında durup yarım saat iş görenler, o düğmeye basınca yolun ortasında kendilerine park alanı açıldığını sanan idiyotlar, kendine göre ufacık bir ivedisi olduğunda yakıp hiçbir ışıkta beklemeyenler, bir sapağın önünde birilerini bekleyenler, götü azıcık sıkıştığında kendisini teskin etmek yerine "dellendim benden uzak durun!" mesajı vermek için kullananlar ve daha birçoğu. arabalarınızda belki de en az dokunmanız gereken düğme o belki siz sürücüler. öyle ki bu yalancı çobanlar yüzünden trafikte gerçekten o düğmeye basmaya gereksinimi olan sürücüleri ayırdetmekte zorlanıyorum.
    marjinal moral teorisi'nin de doğruladığı üzere, bu aymazlık trafikte giderek daha fazla taraftar topluyor. öyle ki en sonunda insanlar kendi kıçlarına da dörtlü flaşör taktıracaklar.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap