• her saldırı sonrası ortaya çıkan, sınır ötesi harekatlarda coşan ibnedir. askerliği sivas'ın 100 km. doğusuna düşsün, tümgeneral peşinde koşar, hayatında kanas mermisini sadece battlefield'da görmüştür, arkadaşının burnu kanasa 3 gün midesi bulanır ama insanların kafasına dragunov mermileri girmesine, yanındaki adamın beyninin kamuflaja sıçramasına mehmet akif şiirleri ile destek verir bu orospu çocuğu. lan kuzey ırak fotoğraflarını google'da aratıyorum, 2. sayfaya gelemeden tansiyonum düşüyor, dünya'nın en pislik arazisi, gayya kuyusu... bu pezevenk, gidin analarını sikmeden geri dönmeyin diye gaz veriyor sözlük üzerinden, lan yavşak zamanında yaşar büyükanıt ''niye geri geldiğimizi soranlar, o arazide 24 saat geçirsin...'' demişti, az bile demiş sana orospunun dölü. buraya gelip, nasıl da siktik pkk'lıların anasını demek için, zebanilerin bile durmayacağı, cehennem kelimesinin yetersiz kaldığı o arazi için, sen kimsin kalkıp gidin durun orada diyorsun, fahişenin göt deliği?

    3 mehmet akif şiiri, 2 bordo bereli efsanesi ile kimse sizin için beynini ırak dağlarında bırakmak değil orospular, çok sevdalısı varsa, eline alır g-3'ü çıkar ırak dağlarına, zorunlu hizmetini yapan 20 yaşındaki gariban çocukları üzerinden mastürbasyon yapmayın.

    - ama ben askerliğimi, diyarbakır'da yaptımm, vatanı bekledimm !
    - lan yavşak, sağ olarak geri gelmişsin, insanları ölüme gönderiyorsun sen. cudi dağı'nda bile yapmış olsan, kimsenin kanı üzerinden siyaset yapamazsın orospu çocuğu.

    kimse ölmesin, o vatan da oradaki çocukların ölmesi ile sağ kalıyorsa, vatan da sağ olmasın !
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap