3 entry daha
  • efeler çiftliğinin ürettiği süt ve süt ürünlerinin markası.
    bugün istanbul real de görünce hemen aldım, ilk denemeyi sütlaçla yapıyorum, bakalım sonuç nasıl olacak. premium segment diyor ancak fiyatları pınar sütten uygun, peynirleri de varmış, onları görmedim. 3 çeşit sütleri var, tamyağlı, %50 light ve light. diğer light ürünlerle kıyaslarsak, ki sadece pınarla kıyaslayabileceğim maalesef, yağ oranı pınarda %1, moova da %15; buna karşılık kalsiyum pınar lightta 127 iken, moovada 130 ve protein pınar lightta 3,3 iken moovada 3,5; enerji değerleri her ikisinde de aynı idi.
    ben bu çiftliğin ne kadar uzun bir sürede, ne kadar uğraşılarak yapıldığını bildiğim için gözüm kapalı aldım, ancak bakalım sütlaç sonucuna göre editleyeğim esas durumu.
    edit: gec kaldik biraz yazmakta ama, sutlac sahane oldu, sutun yag orani yuksek. amma velakin daha cok yeniler, dagitim agini henuz oturtamamislar, sokede bile dogru duzgun bulamiyorsunuz, benim umraniye realden bulmam mucize olmus. perakende sektoruyle ilgili sikintilari var, umuyorum vazgecmez ve devam ederler.
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap